Κεντρική Β' Εθνική “Οι διαιτητές δεν μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε τη νίκη”

“Οι διαιτητές δεν μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε τη νίκη”

efaoz tritonas

Ο ΕΦΑΟΖ εξέφρασε και επίσημα τα παράπονά του κατά των Μηλαπίδη και Φασόλη και μέσω της ανακοίνωσης ανέφερε πως η διαιτησία δεν τους επέτρεψε να προσπαθήσουν για το ροζ φύλλο αγώνα, ενώ σχολίασε και την τελευταία φάση του παιχνιδιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Ένωση Φιλαθλητικού Αθλητικού Ομίλου Ζωγράφου διαμαρτύρεται έντονα για την καταδικαστική διαιτησία των Μηλαπίδη-Φασόλη στον αγώνα με τον Τρίτωνα. Η απόφαση του κυρίου Μηλαπίδη στα τελευταία δευτερόλεπτα να μην μετρήσει σύμφωνα με τον ήχο της κόρνας καλάθι της ομάδας μας αλλά και ταυτόχρονα να καταλογίσει και φάουλ υπέρ μας σε λαβή του αθλητή του Τρίτωνα σε σέντερ της ομάδας μας με ύψος 2.10 και βάρος 110 κιλά, ο οποίος βρέθηκε ξαπλωμένος στο παρκέ, στέρησε από τον ΕΦΑΟΖ την διεκδίκηση του αγώνα στην παράταση ή ακόμα και την νίκη.

Δυστυχώς αδύναμα δίδυμα σαν αυτό, χαρακτηρίζουν τους φετινούς ορισμούς απο την ΚΕΔ, η οποία σωστά δίνει ευκαιρίες, αλλά θα πρέπει να κάνει και αξιολόγηση της σπουδαιότητας των αγώνων και των διαιτητών της, διότι τελικά οι μόνοι που τιμωρούνται είναι οι ομάδες, οι παίκτες, οι προπονητές, οι παράγοντες και οι φίλαθλοι! Ο Φιλαθλητικός Ζωγράφου έχει στείλει την επίμαχη φάση στην αρμόδια επιτροπή και ευελπιστεί στο μέλλον να αντιμετωπιστεί από αυτή όπως αρμόζει στην ιστορία του και στην προσφορά του στην Ελληνική Καλαθοσφαίριση”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …