Κεντρική Basket League Κύμη Γλυνιαδάκης:”Σημαντικό παιχνίδι με τον Κολοσσό,χαρούμενος για την επιστροφή του All-Star”

Γλυνιαδάκης:”Σημαντικό παιχνίδι με τον Κολοσσό,χαρούμενος για την επιστροφή του All-Star”

gluniadakis

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης μέσα από το προσωπικό του blog στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε τόσο στην επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας του,Κύμης, με τον Κολοσσό όσο και στην επιστροφή του ελληνικού All Star Game.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Γεια σας φίλοι μου, αυτή είναι η πρώτη μας επικοινωνία μέσα στο 2018 οπότε θέλω να ευχηθώ σε όλους σας καλή χρονιά, με υγεία και ευτυχία.Η ομάδα μας, ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης, κάνει ποδαρικό στον νέο χρόνο με ένα πολύ δυνατό εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου.

Ο Κολοσσός τα τελευταία χρόνια είναι μία εξαιρετική ομάδα, με σταθερή αγωνιστική φιλοσοφία και με πολύ καλές επιλογές ξένων παικτών, που καταφέρνει συνεχώς να μπαίνει στα πλέι οφ. Την προηγούμενη εβδομάδα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό έδειξε να είναι σε πολύ καλή κατάσταση και παραλίγο να πετύχει μία τεράστια νίκη!

Για μας αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, «must win» θα έλεγα, και χρειαζόμαστε τον φίλαθλο κόσμο μας στο πλευρό μας για να πάρουμε μια μεγάλη νίκη. Έχουμε την ποιότητα, προπονούμαστε σωστά, έχουμε μεγάλη θέληση και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.

Ένα άλλο θέμα στο οποίο θέλω να αναφερθώ είναι το ελληνικό All Star Game που, όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο καιρό, φέτος επιστρέφει και μάλιστα αναβαθμισμένο!
Θεωρώ ότι αυτή είναι μία πολύ σωστή κίνηση του ΈΣΑΚΈ και πρέπει να τη στηρίξουμε όλοι μας. Το All Star Game είναι μία γιορτή του μπάσκετ, που βοηθά στο να αγαπήσει περισσότερο ο κόσμος το άθλημα μας.

Έπιπλέον, με αφορμή αυτήν την γιορτή αλλά και το Μπάσκετ Αγάπης που διοργανώνει ο ΈΣΑΚΕ, θέλω να τονίσω ότι το πρωτάθλημα μας δεν πρέπει να περιορίζεται μόνο στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, αλλά να είναι εφαλτήριο για όλο και περισσότερες κοινωνικές δράσεις.

Πιστεύω ότι στην εποχή που ζούμε είναι πιο αναγκαίο από ποτέ οι ομάδες και οι αθλητές να βγούμε μπροστά, να δείξουμε το κοινωνικό μας πρόσωπο και να βοηθήσουμε όπως μπορούμε τον κόσμο που έχει ανάγκη. Στην αγωνιστική μας καριέρα έχουμε εισπράξει όλοι μας πολύ αγάπη από τον κόσμο και οφείλουμε να ανταποδίδουμε την αγάπη αυτή σε πρώτη ευκαιρία!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…