Κεντρική Ασίστ Shadow Φιλανθρωπικός αγώνας με θρύλους του ελληνικού μπάσκετ!

Φιλανθρωπικός αγώνας με θρύλους του ελληνικού μπάσκετ!

γσ

Στις 31/1 θα διεξαχθεί  φιλανθρωπικός αγώνας και θα δώσουν την παρουσία τους οι:Τσαρτσαρής, Ντικούδης, Παπαλουκάς, Χατζής, Γιαννούλης, Μιλόσεβιτς, Πεδουλάκης και άλλοι.

Οι Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας και το Sportsroom.gr στέλνουν το δικό τους μήνυμα Αγάπης, Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης. Ο ΓΣ Περιστερίου συναντά τους βετεράνους σε έναν αγώνα αλληλεγγύης και στήριξης των ανθρώπων που δίνουν το δικό τους αγώνα ζωής κάθε μέρα και βγαίνουν νικητές.

Ονόματα που έχουν μεγαλουργήσει στα παρκέ όπως ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Κώστας Τσαρτσαρής,ο Δήμος Ντικούδης,ο Γιάννης Γιαννούλης συναντούν παλιούς και αγαπημένους παίχτες του ΓΣ Περιστερίου όπως ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο Γιάννης Κομματάς, ο Γιάννης Κρητικός, ο Γιάννης Λαλάκης, ο Αντώνης Μάντζαρης, ο Κίκι Κλαρκ, ο Γάιος Σκορδίλης, ο Αλκιβιάδης Παππάς, ο Ιγκόρ Μιλόσεβιτς και πολλούς άλλους.

Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στις 19:00, στο Κλειστό Περιστερίου “Ανδρέας Παπανδρέου” θα διεξαχθεί ο αγώνας με στόχο τη στήριξη των παιδιών της “Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών / Πόρτα Ανοιχτή” και το σύλλογο “Αγάπη για Ζωή”.

Tο event θα παρουσιάσει ο Βασίλης Σκουντής ενώ τηλεοπτικά θα είναι αρωγός η Cosmote TV.

Για 46 χρόνια η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών χαράζει μια σημαντική και αναγνωρισμένη πορεία στην εξυπηρέτηση των ανθρώπων που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση στην Ελλάδα. Σήμερα 240 παιδιά, νέοι και ενήλικες εξυπηρετούνται καθημερινά στο Πρότυπο Κέντρο “Πόρτα Ανοιχτή” στην Αργυρούπολη. Σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς, η εταιρεία και τα παιδιά της χρειάζονται πραγματικούς φίλους που θα τους δώσουν ένα χέρι…

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…