Κεντρική A2 “Έτοιμοι σε κάθε είδους ειδικές καταστάσεις”
A2

“Έτοιμοι σε κάθε είδους ειδικές καταστάσεις”

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ψυχικού στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με την Καρδίτσα εμφανίστηκε ο Γιώργος Ρεμεντέλας. Ο προπονητής της ομάδας των βορείων προαστίων τόνισε ότι αυτός κι οι παίκτες να είναι έτοιμοι  σε κάθε είδους ειδικές καταστάσεις που καθορίζουν ή αλλάζουν το αποτέλεσμα ενός αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Η oμάδα πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη την Κυριακή προσπερνώντας απώλειες τελευταίας στιγμής (Νόεας) και τις ήδη γνωστές αυτές των Αναγνωστάκη, Ιορδάνου οι οποίες στην ουσία δε μας επιτρέπουν να εξαντλούμε τις δυνατότητες μας σε καθημερινή βάση στην προετοιμασία της ομάδας και στη διατήρηση υψηλού ρυθμού ο όποιος έχει άμεση σχέση και με τη φιλοσοφία με την οποία επιθυμούμε να αγωνιζόμαστε. Σε αυτά αν προσθέσουμε τη διακοπή των εορτών η οποία σε βγάζει από το ρυθμό σου και την μεγάλη επικινδυνότητα του αντιπάλου του οποίου η βαθμολογική του θέση επ ουδενι δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα (έχει κοντράρει στα ίσια πολύ ισχυρούς αντιπάλους) και στόχευε σίγουρα και αυτός σε ένα νέο ξεκίνημα, δείχνει το βαθμό δυσκολίας στον οποίο έπρεπε να ανταποκριθούμε και για 37 λεπτά τα καταφέραμε περίφημα. Στα τελευταία 3 λεπτά του παιχνιδιού η τακτική του εξαιρετικού αντίπαλου προπονητή, η κούραση και η κακή νοητική μας λειτουργία λίγο έλειψε να μας κοστίσει τη νίκη και κάπως έτσι χάθηκε μια σημαντική διαφορά την οποία είχαμε σε εκείνο το χρονικό σημείο.

Τέλος καλό όλα καλά όμως και από σήμερα δουλεύουμε ήδη για το επόμενο παιχνίδι και πάνω στα λάθη μας που πάντα θα κάνουμε και πάντα θα πρέπει να περιορίζουμε αφού προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι σε κάθε είδους ειδικές καταστάσεις που καθορίζουν ή αλλάζουν το αποτέλεσμα ενός αγώνα. Εύχομαι ολόψυχα σε όλες τις ομάδες υγεία πάνω από όλα και δύναμη να ανταποκρίνονται στις καθημερινές προκλήσεις του αθλητισμού και της ζωής γενικότερα. Ας μας κάνει το 2018 σοφότερους και καλύτερους ανθρώπους

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Αυγενάκης: “Την Παρασκευή η συζήτηση για το άνοιγμα του ερασιτεχνικού αθλητισμού”

«Σήμερα ξεκινάμε έναν ανοιχτό, ευρύ διάλογο, για πρώτη φορά με την αξιοποίηση της τεχνολογ…