Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Εθνική Ανδρών: Οι κλήσεις του Σκουρτόπουλου για Εσθονία και Μ. Βρετανία

Εθνική Ανδρών: Οι κλήσεις του Σκουρτόπουλου για Εσθονία και Μ. Βρετανία

thanasis

Η ΕΟΚ δήλωσε στη FIBA τους 24 παίκτες, οι οποίοι θα είναι στη διάθεση του Θανάση Σκουρτόπουλου για τα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας με την Εσθονία και τη Μ. Βρετανία, στο πλαίσιο του δεύτερου “παράθυρου” των προκριματικών αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Η “γαλανόλευκη” θα υποδεχθεί την Εσθονία στις 23 Φεβρουαρίου και τη Μεγάλη Βρετανία στις 25 Φεβρουαρίου. Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο Ηράκλειο Κρήτης και το κλειστό στα “Δύο Αοράκια”.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος κάλεσε εκ νέου τους παίκτες του Ολυμπιακού, όπως και τον Κώστα Σλούκα, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο προηγούμενο παράθυρο, ενώ επέλεξε και τέσσερα νέα πρόσωπα. Ο λόγος για τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος αναγεννήθηκε, πηγαίνοντας στον Άρη, τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο που έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και τα πηγαίνει πολύ καλά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, τον Λεωνίδα Κασελάκη που διαπρέπει με την Αστάνα, καθώς και τον Μιχάλη Λούντζη.

Αντίθετα, εκτός σε σχέση με τις πρώτες κλήσεις, έμεινε ο Χρήστος Σαλούστρος, ο Βασίλης Μουράτος, ο Βασίλης Χρηστίδης, ο Μάικ Μπράμος κι ο Ζακ Όγκαστ.

Οι 24 παίκτες είναι: Γιάννης Αθηναίου (Άρης), Θανάσης Αντετοκούνμπο (Παναθηναϊκός), Παναγιώτης Βασιλόπουλος (ΑΕΚ), Ίαν Βουγιούκας (Παναθηναϊκός), Χάρης Γιαννόπουλος (Ρέθυμνο), Νίκος Γκίκας (Προμηθέας), Νικ Καλάθης (Παναθηναϊκός), Λεωνίδας Κασελάκης (Αστανά), Δημήτρης Κατσίβελης (ΠΑΟΚ), Αντώνης Κόνιαρης (ΠΑΟΚ), Γιαννούλης Λαρεντζάκης (ΑΕΚ), Μιχάλης Λούντζης (Τρίκαλα), Βαγγέλης Μάντζαρης (Ολυμπιακός), Δημήτρης Μαυροειδής (ΑΕΚ), Βαγγέλης Μαργαρίτης (ΠΑΟΚ), Ντίνος Μήτογλου (Παναθηναϊκός), Γιάννης Μπουρούσης (Ζεϊγιάνγκ Γκουάνγκσα Λάιονς), Λευτέρης Μποχωρίδης (Άρης), Κώστας Παπανικολάου (Ολυμπιακός), Ιωάννης Παπαπέτρου (Ολυμπιακός), Γιώργος Πρίντεζης (Ολυμπιακός), Ντούσαν Σάκοτα (ΑΕΚ), Κώστας Σλούκας (Φενέρμπαχτσε), Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (ΠΑΟΚ).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κλειδώνει η όγδοη θέση στα play off της Ευρωλίγκα

Μπασκόνια και Βίρτους για το τελευταίο εισιτήριο στους “8” της Ευρωλίγκα. Η Μπ…