Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Χριστοδούλου:”Δεν έχει καμία σημασία για εμάς η βαθμολογία των αντιπάλων μας”

Χριστοδούλου:”Δεν έχει καμία σημασία για εμάς η βαθμολογία των αντιπάλων μας”

andreas

Ο Ανδρέας Χριστοδούλου μέσα από το προσωπικό του blog στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ μίλησε τόσο για το προηγούμενο νικηφόρο παιχνίδι της ομάδας του,Ρεθύμνου,κόντρα στον Άρη όσο και για την επικείμενη αναμέτρησή της κόντρα στον Πανιώνιο τονίζοντας ότι η βαθμολογική θέση των δύο ομάδων δεν θα παίξει ρόλο στην αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Αύριο είναι η τελευταία αγωνιστική του α’ γύρου της Stoiximan.gr Basket League, με τη μέχρι τώρα πορεία μας να μας αφήνει ικανοποιημένους. Το προηγούμενο Σάββατο είχαμε μία δύσκολη αποστολή, καθώς φιλοξενήσαμε τον Άρη. Αναμφίβολα και οι δύο ομάδες χρειαζόμασταν τη νίκη, ώστε να διατηρηθούμε στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Όμως, εμείς ήμασταν εκείνοι που πήραμε τελικά το ροζ φύλλο αγώνα, χάρη στη σπουδαία δουλειά των συμπαικτών μου.

Για ακόμη ένα παιχνίδι εμφανιστήκαμε ανταγωνιστικοί, καταφέρνοντας να κρατήσουμε το νικηφόρο σερί. Βέβαια τα λάθη δεν έλειψαν από τη μεριά μας αλλά ευτυχώς δε μας στοίχισαν και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε στο μέλλον.

Σήμερα, λοιπόν, «πετάμε» για Νέα Σμύρνη, όπου μας περιμένει ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Για μας δεν έχει καμία σημασία η βαθμολογική θέση των αντιπάλων μας, αφού γνωρίζουμε πως το μπάσκετ παίζεται μέσα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του ματς, με τα νούμερα και τους βαθμούς να μην παίζουν κανέναν ρόλο. Άλλωστε άπαντες ξέρουμε τη δυναμική του κλειστού της Νέας Σμύρνης, με τους φιλάθλους του Πανιωνίου να αποτελούν τον 6ο του παίκτη.

Θα πρέπει να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά, μένοντας πιστοί στο πλάνο των προπονητών, ώστε να τελειώσουμε τον α’ γύρο με θετικό πρόσημο. Από κει και πέρα θεωρώ πως είναι στο χέρι μας για να πετύχουμε ακόμη περισσότερα ως το τέλος της αγωνιστικής σεζόν. Έχουμε δείξει κάποια καλά στοιχεία ως ομάδα και θα προσπαθήσουμε παιχνίδι με παιχνίδι να τα βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…