Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Χριστοδούλου: “Πρέπει να εκμεταλλευόμαστε την έδρα μας σε κάθε ματς”

Χριστοδούλου: “Πρέπει να εκμεταλλευόμαστε την έδρα μας σε κάθε ματς”

andreas

Μήνυμα για την συνέχεια της Basket League έδωσε ο γκαρντ του Ρεθύμνου,Ανδρέας Χριστοδούλου. Ο νεαρός παίκτης της Κρητικής ομάδας τόνισε ότι είναι υποχρέωση να κερδίζουν τα παιχνίδια που γίνονται στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του με αντίπαλο τον Άρη.

‘Ολα οσα είπε στο Blog του στον ΕΣΑΚΕ:

“Οι καλές εμφανίσεις της ομάδας μου συνεχίζονται με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσουμε ακόμη ένα «διπλό». Στα Τρίκαλα ήταν η 2η συνεχόμενη νίκη μας και 4η στους τελευταίους 5 αγώνες, αποδεικνύοντας πως είμαστε σε καλό «φεγγάρι». Πλέον βρισκόμαστε μέσα στους στόχους μας, έχοντας καταφέρει να διαγράψουμε ένα μέρος της μέτριας αρχής. Όλα αυτά βέβαια είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς από το ξεκίνημα της σεζόν, η οποία αρχίζει να φαίνεται τώρα.

Έπειτα, λοιπόν, από το θετικό αποτέλεσμα στα Τρίκαλα επιστρέφουμε στην έδρα μας, όπου όλοι γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε. Σε κάθε ματς στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» ξέρουμε πως είναι υποχρέωση μας να κερδίζουμε. Αυτό είναι το «όπλο» μας και θα πρέπει να το εκμεταλλευόμαστε, όποιον και αν έχουμε απέναντι μας.

Αυτή τη φορά στον δρόμο μας βρίσκεται ο Άρης. Μία ομάδα που επίσης δεν ξεκίνησε καλά και τώρα δείχνει να έχει να βρει τα πατήματα της. Βέβαια πρόκειται για ένα πολύ ποιοτικό σύνολο με την αναμέτρηση να αναμένεται εξαιρετικά δύσκολη. Όμως, εμείς θα πρέπει να επιδείξουμε την απαραίτητη συγκέντρωση και να δώσουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις.

Αν εμφανιστούμε όπως στα προηγούμενα παιχνίδια θεωρώ πως οι πιθανότητες για τη νίκη είναι με το μέρος μας. Είμαστε μέσα στους στόχους και θα πρέπει να «παλέψουμε» για το κάτι παραπάνω”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…