Κεντρική Γυναίκες Χατζινικολάου:”Έτοιμες για την υπέρβαση.”

Χατζινικολάου:”Έτοιμες για την υπέρβαση.”

xatzinikolaou chatzinikolaou olympiacos osfp women ginaikes gynaikes

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Τζιρόνα για την φάση των 16 του Eurocup γυναικών με την Όλγα Χατζινικολάου να υπογραμμίζει τα σημεία που θα κρίνουν την πρώτη αναμέτρηση.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ισπανική ομάδα(04/01, 18:00) στο κλειστό της Γλυφάδας για το πρώτο σκέλος της φάσης των 16 του Eurocup γυναικών και η η γκαρντ των “ερυθρολεύκων” μίλησε στο osfp.gr για την επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας της κόντρα στην Τζιρόνα,το συναίσθημα του να έχει περάσει στους “16” της διοργάνωσης,ενώ κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να συνδράμει στην προσπάθειά τους για την επίτευξη της νίκης,

Αρχικά η Χατζινικολάου δήλωσε για την πρώτη αναμέτρηση με τις ισπανίδες ότι “είναι σημαντικό για μας γιατί ήταν ένας στόχος που τον είχαμε θέσει από την αρχή της χρονιάς. Εάν δεν τα καταφέρναμε θα ήταν αποτυχία και εφόσον αυτό έγινε πραγματικότητα θεωρώ ότι έχει φύγει το άγχος από πάνω μας και είμαστε έτοιμες να κάνουμε από εδώ και πέρα και την λεγόμενη… υπέρβαση.”

Τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να αποκλείσει την Τζιρόνα από την συνέχεια της διοργάνωσης:”Η Τζιρόνα επειδή είναι και ισπανική ομάδα, παίζει ένα στιλ πιο γρήγορο και επιθετικό. Οπότε σίγουρα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στην άμυνα, γιατί μία ομάδα που παίζει με αυτό το στιλ οφείλουμε να τις κόψουμε αυτό που κάνει καλά. Αυτές λοιπόν τρέχουν καλά, είναι γρήγορες, διαθέτουν 2-3 παίκτριες που είναι «κλειδιά» και πρέπει να βρούμε τον τρόπο για να τις σταματήσουμε. Θεωρώ λοιπόν ότι το βασικό συστατικό για να τα καταφέρουμε είναι η άμυνά μας και σίγουρα πρέπει να έχουμε και ένα μαξιλαράκι ασφαλείας στη διαφορά πόντων.”

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι πιο έτοιμος μετά τα παιχνίδια με την Σέπσι είπε:”Δεν νομίζω ότι παίζει σημαντικό ρόλο. Έχουμε πάρα πολύ έμπειρες παίκτριες στην ομάδα. Έχουμε παίξει άπειρα παιχνίδια. Δεν είναι δηλαδή μία παραπάνω εμπειρία το γεγονός πως περάσαμε τη Σέπσι. Εμείς κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα. Το αντιλαμβανόμαστε ως ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου. Θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε πολύ σοβαρές και στα δύο ματς και πάνω απ’ όλα να μην χαλαρώσουμε ούτε λεπτό γιατί είναι μία ομάδα που μπορεί να μας τιμωρήσει ανά πάσα ώρα και στιγμή.”

Τέλος, η γκαρντ του Ολυμπιακού κάλεσε τον κόσμο της ομάδας για να τους βοηθήσει ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης με την Τζιρόνα:”Τους έχουμε σίγουρα πιο πολύ ανάγκη από ποτέ. Θέλουμε να έρθουν να μας στηρίξουν και για να μας δώσουν την ώθηση που χρειάζεται. Σίγουρα χωρίς αυτούς θα είναι δύσκολο να τα καταφέρουμε γιατί τους έχουμε ανάγκη.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Αμφίβολη η Βίτολα για το Game 3

Εκτός με κάταγμα στη μύτη η Βίτοσα. Ο Ολυμπιακός έχασε από τον Παναθηναϊκό με 68-65 στον δ…