Κεντρική Basket League Κύμη “Χάσαμε στις λεπτομέρειες”

“Χάσαμε στις λεπτομέρειες”

aris lykogiannis kolossos rodou

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε το παιχνίδι του Κολοσσού Ρόδου με την Κύμη, όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας της Ρόδου, Άρης Λυκογιάννης. Ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε ότι η ομάδα του είχε περιορισμένο rotation, ενώ στάθηκε και στην εκπληκτική εμφάνιση του ΜακΦάντεν.

Αναλυτικά:

“Καλή χρονιά, με υγεία σε όλους. Σήμερα έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, με μεγάλες ανατροπές και στην κανονική διάρκεια και στην παράταση, που το χάρηκαν πάρα πολύ οι φίλαθλοι και φυσικά και η γηπεδούχος ομάδα που κέρδισε. Να ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια για τη νίκη στον κόουτς Καστρίτη, αλλά να δώσω συγχαρητήρια και στη δική μου την ομάδα γιατί έκανε εξαιρετική προσπάθεια κάτω από προβλήματα που παρουσιάστηκαν κατά την διάρκεια του ματς.

Ο Γεωργαλλής έπαθε λουμπάγκο πριν την έναρξη του παιχνιδιού, ο Σχίζας είχε στομαχικές διαταραχές και ο Ουέαρ έπαθε διάστρεμμα και του έγινε ένεση στο ημίχρονο για να συνεχίσει. Με αυτό τον τρόπο περιορίστηκε αρκετά το rotation, με αποτέλεσμα να φανεί η κούραση των περιφερειακών κυρίως, η οποία επηρέασε και το ματς.

Νομίζω ότι γενικά κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και χάσαμε στις λεπτομέρειες. Ο ΜακΦάντεν έκανε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, έβαλε κάποια σουτ τα οποία είναι λάθη της άμυνάς μας, κυρίως όταν πήγε ανάποδα στο σκριν ή δύο φορές στο transition που σούταρε μόνος του, αλλά έβαλε και κάποια μεγάλα σουτ που είναι απόρροια της κλάσης του και όχι λάθη της δικής μας άμυνας.

Νομίζω ότι είχαμε σε αρκετές στιγμές την ευκαιρία να κερδίσουμε, αλλά χάσαμε κάποια ξεκάθαρα σουτ. Τελικά όπως ανέφερα, στις λεπτομέρειες εμείς χάσαμε και η Κύμη κέρδισε. Εμείς είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια μας και την εικόνα μας, συνεχίζουμε στο δύσκολο πρωτάθλημα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Καλή συνέχεια στον κόουτς Καστρίτη και στην ομάδα της Κύμης“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…