Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Basket League: Οι κορυφαίοι της 11ης αγωνιστικής!

Basket League: Οι κορυφαίοι της 11ης αγωνιστικής!

moody 1

Άλλη μια συναρπαστική «ελληνική» αγωνιστική εβδομάδα, ολοκληρώθηκε. Όπως κάθε φορά, λοιπόν, το ebasket.gr σας παρουσιάζει τους κορυφαίους από την εβδομάδα που μας πέρασε στη Basket League.

Στέφαν Μούντι (Ρέθυμνο)

Ο Στέφαν Μούντι, όχι μόνο ήταν καθοριστικός για τη τελική επικράτηση του Ρεθύμνου έναντι των Τρικάλων, αλλά πραγματοποίησε την καλύτερη – βάσει αριθμών – εμφάνιση από οποιονδήποτε άλλον παίχτη στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Μούντι, μέτρησε 28 πόντους και 9 ασίστ, μαζεύοντας παράλληλα και 47(!) πόντους στο σύστημα αξιολόγησης.

Φιλ Γκος (ΠΑΟΚ)

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει μια μεγάλη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, έχοντας πρωταγωνιστή τον Φιλ Γκος, ο οποίος έκανε «όργια» στο κλειστό της Πυλαίας. Ο Αμερικανός, «βομβάρδιζε» ανελέητα το καλάθι των «ερυθρολεύκων», όντας ο ηγέτης για την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου. Ο Γκος, μέτρησε 24 πόντους και 3 ασίστ, γεγονός που αποδεικνύει την πληρότητα του Αμερικανού γκαρντ.

Λευτέρης Μποχωρίδης (Άρης)

Απ’ ότι φαίνεται, ο Λευτέρης Μποχωρίδης δικαιώθηκε για την επιλογή του να συνεχίσει τη καριέρα του στον Άρη. Ο Έλληνας γκαρντ πραγματοποίησε ηγετική εμφάνιση στο ματς με τον Πανιώνιο, όταν και ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη. Ο Μποχωρίδης, ήταν «καυτός» σε όλη τη διάρκεια του ματς, αφού από τα χέρια του περνούσαν όλες οι «κίτρινες» μπάλες. Πιο αναλυτικά, ο Λευτέρης Μποχωρίδης μέτρησε 27 πόντους, με 3 ασίστ και 3 κλεψίματα σε 33 λεπτά συμμετοχής.

Θάντους Μακ Φάντεν (Κύμη)

Στο πρόσωπο του Θάντους Μακ Φάντεν, η Κύμη βρήκε αυτό που της έλειπε. Έναν ηγέτη που μπορεί να την «κουβαλήσει» στα δύκολα. Με πρωταγωνιστή τον Αμερικανό – για μια ακόμη φορά – η Κύμη κατάφερε να επιβληθεί του Κολοσσού με 93-89. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης δεν ήταν άλλος από τον Θάντους Μακ Φάντεν, ο οποίος σκόραρε 42 πόντους για λογαριασμό της Κύμης. Ο Αμερικανός γκαρντ, ήταν τρομερός σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο στην ομάδα του Άρη Λυκογιάννη να αντιδράσει.

Νίκος Γκίκας (Προμηθέας)

Ο Νίκος Γκίκας πραγματοποίησε μια μεστή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ, βοηθώντας τα μέγιστα τον Προμηθέα να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη. Ο Γκίκας ήταν πολύ θετικός σε όλη τη διάρκεια του ματς, όντας ο απόλυτος ενορχηστρωτής για την ομάδα του Μάκη Γιατρά. Πρόσθεσε στο ενεργητικό του 16 πόντους και 4 ασίστ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Πάνος Παναγιωτόπουλος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…