Κεντρική Basket League Basket League: Οι κορυφαίοι της 10ης αγωνιστικής

Basket League: Οι κορυφαίοι της 10ης αγωνιστικής

shaq goodwin 1

 

Ρεβεγιόν… στα γήπεδα έκαναν οι παίχτες της Basket League, καθώς μέχρι και 31/12/17, είχαμε κανονικά αγώνες. Όπως κάθε φορά, το ebasket.gr σας παρουσιάζει τους πέντε κορυφαίους της 10ης στροφής του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Σακίλ Γκουντγουίν (Ρέθυμνο)

Ο Αμερικανός σέντερ του Ρεθύμνου, ήταν τρομερός απέναντι στην Κύμη, βοηθώντας τους Κρητικούς να πάρουν άλλη μια νίκη στο μεγάλο αγώνα που κάνουν στην Α1. Ο Γκούντγουιν, σκόραρε 18 πόντους με 5/7 δίποντα, 8/11 βολές και 29 βαθμούς στο ranking έχοντας καθοριστικό ρόλο στη νίκη της ομάδας του.

Mάνι Χάρις (ΑΕΚ)

Ο Μάνι Χάρις, ήταν για άλλη μια φορά ο πρωταγωνιστής για την ΑΕΚ απέναντι στον ΓΣΛ Φάρο. Ο δυναμικός γκαρντ της ΑΕΚ, σκόραρε 19 πόντους με 7/9 δίποντα, όντας ασταμάτητος. Ο Αμερικανός έχει πάρει από το «χέρι» την ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα, δείχνοντας πως είναι ένας από τους φετινούς ηγέτες της ομάδας του Ντράγκαν Σάκοτα.

Τζαχί Κάρσον (Κόροιβος)

 Ο Αμερικανός playmaker του Κοροίβου, ήταν απίστευτος κόντρα στον αξιόμαχο Προμηθέα, έχοντας εξαιρετική απόδοση στα 34 (!) λεπτά που αγωνίστηκε. Πιο αναλυτικά, μέτρησε 24 πόντους, με 11/14 δίποντα, δείχνοντας πως ήταν εξαιρετικά αποτελεσματικός. Βοήθησε στην άμυνα, μαζεύοντας 6 ριμπάουντ και έδωσε 3 ασίστ.

Χόλινς Τόμπσον (Ολυμπιακός)

Ο Ολυμπιακός, είδε στα μάτια του Τόμπσον τον ηγέτη του στο ματς με τον Πανιώνιο. Ο Αμερικανός γκαρντ, μέτρησε 24 πόντους, όντας «καυτός» από τη περιφέρεια. Πέτυχε 6/9 τρίποντα, 3/5 δίποντα σε 30 λεπτά συμμετοχής. Αναμφίβολα, ο Τόμπσον είναι ένας πολύ σημαντικός παίχτης που τον χρειάζεται σε όλα τα ματς η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Σπύρος Μούρτος (Άρης)

Ο Έλληνας γκαρντ του Άρη, πραγματοποίησε εξαιρετικό ματς απέναντι στα Τρίκαλα, δίνοντας τους πολύτιμους βαθμούς νίκης στην ομάδα του. Ο Μούρτος μέτρησε 14 πόντους με 5/7 δίποντα και 1/1 τρίποντο, δίνοντας πολλές λύσεις στα «κολλήματα» της ομάδας του Παναγιώτη Γιαννάκη.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Πάνος Παναγιωτόπουλος
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Φασούλας: «Κύριε Βρούτση πάρτε θέση»

Ο Παναγιώτης Φασούλας καλεί τον υπουργό να φέρει ισονομία στο μπάσκετ. Ο συνδυασμός «Πρώτα…