Κεντρική Elite League Απλήρωτοι από την αρχή της σεζόν! Δύσκολες ώρες στην ΑΕΛ

Απλήρωτοι από την αρχή της σεζόν! Δύσκολες ώρες στην ΑΕΛ

ael 1

Τεράστια οικονομικά προβλήματα φαίνεται ότι αντιμετωπίζει η ΑΕΛ. Οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο των “βυσσινί” παραμένουν απλήρωτοι από την αρχή της σεζόν, με τους περισσότερους παίκτες να αντιμετωπίζουν πλέον προβλήματα και στην καθημερινή διαβίωση τους.

Οι παίκτες και οι προπονητές της ομάδας Θεσσαλίας εξέδωσαν ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τα παραπάνω προβλήματα. Εάν δεν βρεθεί λύση στο οικονομικό, πολύ δύσκολα η ομάδα θα αντέξει στο πρωτάθλημα της Α2.

Η ανακοίνωση:
“Ως καλαθοσφαιριστές και προπονητές αλλά και ως επαγγελματίες μιας μεγάλης ομάδας όπως η ΑΕΛ, τηρήσαμε την μεταξύ μας υπόσχεση να μείνουμε ενωμένοι και να κάνουμε ότι καλύτερο για την ομάδα. Για αυτόν τον λόγο μέχρι τώρα δεν δημοσιοποιήσαμε τα οικονομικά προβλήματα που υπήρχαν αλλά και τις υποσχέσεις δίχως αντίκρισμα των μετόχων και της διοίκησης, ότι το μπασκετικό τμήμα θα καλυφθεί οικονομικά και έγκαιρα. Τελικά οι υποσχέσεις έμειναν στα λόγια!!

Συγκεκριμένα όλοι οι παίκτες της ομάδας όπως και το προπονητικό επιτελείο είναι απλήρωτοι από την αρχή της σεζόν. Πολλοί έχουν πρόβλημα ακόμη και με οδοιπορικά έξοδα, κάποιοι άλλοι απειλούνται με έξωση από τις κατοικίες που τους έχει νοικιάσει η ομάδα λόγω μη καταβολής των ενοικίων ενώ υπάρχουν οφειλές και από την προηγούμενη περίοδο στους καλαθοσφαιριστές του περσινού ρόστερ.

Όλα αυτά ήταν στα πλαίσια των συμφωνηθέντων μεταξύ παικτών-προπονητών και διοίκησης και δεν έχουν τηρηθεί παρά τις επανειλημμένες μας οχλήσεις, με την πρόφαση ότι δεν έχει εισπραχτεί η χορηγία από το βασικό χορηγό καθώς και άλλες μικρότερες χορηγίες!!!

Εξαιτίας της παραπάνω οικονομικής δυσπραγίας, το σύνολο των παικτών και του τεχνικού επιτελείου έχει φτάσει στο σημείο να αντιμετωπίζει προβλήματα ακόμα και στην καθημερινή του επιβίωση.

Θέλουμε με την παρούσα ανακοίνωση να ενημερώσουμε το φίλαθλο κόσμο της ομάδας, ότι η υπομονή μας εξαντλήθηκε. Πλέον, κάθε παίκτης-προπονητής, θα πράξει όπως νομίζει ο ίδιος καλύτερα, κοιτάζοντας το συμφέρον του και το καλό της οικογένειάς του.

Μακάρι έστω και καθυστερημένα, οι δεσμεύσεις που λάβαμε από τους μετόχους και τη διοίκηση να γίνουν πράξη, ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί να συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη και να πετύχουμε το στόχο που έχουμε θέσει.
Καλή χρονιά στον κόσμο της ομάδας και μακάρι η ΑΕΛ ως μεγάλη ομάδα που είναι να βρει το δρόμο της και την ηρεμία της!!

Οι καλαθοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΛ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…