Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Βετούλας:”Δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό,ψάχνουμε για αντι-Ρόμπερτσον”

Βετούλας:”Δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό,ψάχνουμε για αντι-Ρόμπερτσον”

vetoulas new

Το Ρέθυμνο αναμένεται να ταξιδέψει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό (17/12, 15:00) και ο προπονητής των “Κρητικών” Νίκος Βετούλας  σχολίασε το επικείμενο παιχνίδι της ομάδας του ,ενώ τόνισε ότι βρίσκεται ήδη στην αναζήτηση για την αντικατάσταση του Χιου Ρόμπερτσον.

Ο προπονητής του Ρεθύμνου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: “Είναι εξ ορισμού πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θα προσπαθήσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί, παίζοντας τον τρόπο παιχνιδιού που θέλουμε. Συνεχίζονται τα μικροπροβλήματα στις προπονήσεις αλλά αυτή τη στιγμή θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτά που θέλουμε, ενώ παράλληλα κοιτάμε να δούμε τι θα κάνουμε με την επιλογή του παίκτη που θα έρθει στη θέση του Ρόμπερτσον.

Σίγουρα η αντίδραση που είχαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια μας ικανοποίησε. Θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει κάποια λάθη στο ματς με τον Προμηθέα, ώστε να είχαμε κερδίσει πολύ πιο εύκολα, αλλά κοιτάμε να μαθαίνουμε από αυτά.”

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…