Κεντρική A2 Το Περιστέρι τιμά αυτούς που το τίμησαν
A2

Το Περιστέρι τιμά αυτούς που το τίμησαν

Η  ομάδα του Περιστερίου πηγαίνει “τρένο” στο πρωτάθλημα της Α2 καθώς είναι αήττητη στις 8 πρώτες αγωνιστικές.Μάλιστα, στην αγωνιστική που θα έρθει, δηλαδή την 9η, ο σύλλογος του Περιστερίου θα τιμήσει παλιές δόξες της ομάδας οι οποίες βοήθησαν στην ανάδειξή της.Με αυτό τον τρόπο το Περιστέρι δείχνει ότι αναγνωρίζει και τιμά την προσφορά των ανθρώπων που την βοήθησαν να γίνει αυτό που είναι σήμερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

“Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου συμπλήρωσε φέτος 46 χρόνια λαμπρής ιστορίας, έχοντας κερδίσει πανάξια μια θέση στο πάνθεον του ελληνικού μπάσκετ.

Φέτος πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2, όπου αήττητος οδηγεί την κούρσα της ανόδου, προκειμένου να επιστρέψει εκεί που όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι τον έχουν συνηθίσει.

Ωστόσο, δεν ξεχνά το παρελθόν του, καθώς χωρίς αυτό δεν θα υπήρχε το παρόν, αλλά και το – πολλά υποσχόμενα – μέλλον.

Σ’ αυτό το πλαίσιο ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου  είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια σειρά από ενέργειες, με τις οποίες θα ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ του, αρχής γενομένης από τον αγώνα του προσεχούς Σαββάτου (9/12, 17.00), με τον Παπάγου στο “Ανδρέας Παπανδρέου”, όπου θα βραβευθούν οι  παίκτες, που φόρεσαν την φανέλα της ομάδας μας, από το ξεκίνημα της το 1971 και μέσα στην επόμενη δεκαετία, βάζοντας τις βάσεις για να χτιστεί στο σπουδαίο οικοδόμημα του ΓΣΠ.

Παρόντες στην τελετή θα είναι φυσικά τα ιδρυτικά στελέχη που συνετέλεσαν στην “γέννηση” του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου και θα είναι αυτοί που θα πραγματοποιήσουν την βράβευση.

Κανείς μας δεν πρέπει να λείψει από αυτή την ιδιαίτερη μέρα, γι αυτό τον λόγο το «κλειστό» της Πόλης μας θα πρέπει να γεμίσει για μια ακόμη φορά!

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Εννέα ομάδες της Α2 αδυνατούν να ξεκινήσουν

Οι ειδικοί μπορεί να άναψαν το πράσινο φως για τη σταδιακή επιστροφή στη δράση στο πρωτάθλ…