Κεντρική A2 “Το καλύτερο για μένα και τον Αρκαδικό ήταν να χωρίσουν οι δρόμοι μας”
A2

“Το καλύτερο για μένα και τον Αρκαδικό ήταν να χωρίσουν οι δρόμοι μας”

Ο Τζίμης Κουστένης δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Αρκαδικού, καθώς “πλήρωσε” τις κακές εμφανίσεις και τα αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα της Α2. Ο Έλληνας τεχνικός σε ανάρτηση του στα sociαl media ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή το καλύτερο για την ομάδα κι αυτόν ήταν να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Αναλυτικά:

“Πριν από τρεις μήνες ανέλαβα το δύσκολο έργο της συγκρότησης μιας ανταγωνιστικής ομάδας με χαμηλό μπάτζετ που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2 και όλα αυτά μόλις δέκα περίπου μέρες πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Ποτέ μου δεν “φοβήθηκα” τις όποιες προπονητικές προκλήσεις αδιαφορώντας για το προσωπικό μου κόστος , πόσο δε μάλλον τώρα που προέρχονταν από την ιδιαίτερη μου πατρίδα την Αρκαδία.

Έχω μεγάλη πίστη στο “ΕΡΓΆΖΟΜΑΙ” αλλά ακόμα μεγαλύτερη στο “ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ” γιατί ένα άτομο μόνο του δεν αρκεί να κάνει θαύματα. Δυστυχώς οι συγκυρίες, οι κακοτυχίες και τα αποτελέσματα δεν μας δικαίωσαν (εκτός της έλλειψης προετοιμασίας βασικοί παίκτες όπως ο Κούτρας ο Σίνης και ο Jordan απουσίασαν λόγω τραυματισμών από κρίσιμα ματς)…..

Θεωρώ ότι για καλό και του συλλόγου αλλά και δικό μου το καλύτερο αυτή τη στιγμή είναι να χωρίσουν οι δρόμοι μας και ας κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία αυτής της συνεργασίας τα οποία θα μας κάνουν πιο σοφούς στο μέλλον. Εύχομαι ολόψυχα στον Αρκαδικό να βρει το δρόμο του και θα χαρώ ιδιαίτερα γι αυτό διότι όπως λέει και ο ύμνος της ομάδας….. Είμαστε από την Αρκαδία………”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Εννέα ομάδες της Α2 αδυνατούν να ξεκινήσουν

Οι ειδικοί μπορεί να άναψαν το πράσινο φως για τη σταδιακή επιστροφή στη δράση στο πρωτάθλ…