Κεντρική Ασίστ Shadow Το «1st Christmas DBA camp» στη Δραπετσώνα!

Το «1st Christmas DBA camp» στη Δραπετσώνα!

 

Η ακαδημία μπάσκετ του Δ.Α.Σ. Δραπετσώνας, δίνοντας  εδώ και χρόνια έμφαση στις νεαρές ηλικίες και θέτοντας παράλληλα ως στόχο την ανάπτυξη των ακαδημιών της, διοργανώνει το «1st Christmas DBA camp». Το camp απευθύνεται σε αθλητές και αθλήτριες άνω των 6 ετών και θα πλαισιώνεται από διαγωνισμούς, happenings και guest εμφανίσεις ομιλητών.

Το «DBA Christmas camp» θα λάβει χώρα στο κλειστό γήπεδο «Αριστείδης Παπαμιχαήλ» (Ρήγα Φεραίου & Κουντουριώτου, Δραπετσώνα) και θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες, 2 μέχρι 5 Ιανουαρίου, από τις 9.00 μέχρι τις 13.00 και το κόστος συμμετοχής είναι 50 ευρώ.

Στόχος του camp είναι η ατομική και ομαδική βελτίωση των αθλητών και των αθλητριών το οποίο θα επιτευχθεί μέσω ενός υψηλού επιπέδου προγράμματος που θα παρέχει και ενδυνάμωση.

Επίσης, κατά τη διάρκεια του camp, θα δοθούν στους μικρούς μας αθλητές και αθλήτριες αναμνηστικά προπονητικά φανελάκια.

Το camp πραγματοποιείται υπό την καθοδήγηση και επιμέλεια του coach Σπύρου Μυλωνά o οποίος διατελεί head coach στο  Athens Sports Hall και TNBA Greece και ειδικεύεται στην ατομική βελτίωση των αθλητών.

Ο Δ.Α.Σ. Δραπετσώνας αριθμεί περισσότερα από 300 παιδιά στις ακαδημίες του, όντας ένα από τα μεγαλύτερα και πολυπληθέστερα αθλητικά σωματεία στην Αττική. Έχει στο ρόστερ του προπονητές πλήρως καταρτισμένους, με πολυετή εμπειρία στο χώρο του μπάσκετ και ειδικότερα των νεαρών ηλικιών.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:

Γιώργος Ρενιέρης : 6942417442

Νίκος Υφαντής: 6945414088

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Πάνος Παναγιωτόπουλος
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

«Ganon Baker series»: Συνεχίζεται με τη θρυλική Nancy Lieberman!

Ο Ganon Baker σήμερα μας αποκαλύπτει, τη σχέση του με το γυναικείο μπάσκετ. «Μόλις παρέλαβ…