Κεντρική NBA Τα highlights του Γιάννη κόντρα στο Χιούστον (vid)
NBA

Τα highlights του Γιάννη κόντρα στο Χιούστον (vid)

giannis antetokounmpo james harden

Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν κατόρθωσαν να πετύχουν την υπέρβαση μέσα στο Χιούστον, με την καλύτερη ομάδα -βάσει ρεκόρ- του NBA να “ξεγλιστρά” με τη νίκη, παρά τη μέτρια παρουσία της.  Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανταποκρίθηκε και σε αυτή την πρόκληση, κάνοντας μια εμφάνιση που ανταποκρίνεται στα πανύψηλα στάνταρ που έχει θέσει ο ίδιος στον εαυτό του.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας σούπερ-σταρ τελείωσε το ματς με 28 πόντους, 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 4 κλεψίματα σε 42 λεπτά συμμετοχής, έχοντας 10/22 σουτ κι 8/10 βολές!

Ο Γιάννης δεν βρήκε όσα πατήματα θα ήθελε εντός της ρακέτας, με την switch άμυνα των Ρόκετς και το δίδυμο των πανίσχυρων αμυντικών τους (Αρίζα-Τάκερ) να εναλλάσσονται στο μαρκάρισμά του. Τα ποσοστά του ήταν κάτω από τον μέσο όρο του αλλά κατόρθωνε να βρίσκει τον δρόμο προς το καλάθι.

Ήταν ασταμάτητος στο τρανζίσιον, περνώντας “μέσα” από τους αντιπάλους του ενώ, σε κάποιες περιπτώσεις δεν χρειαζόταν παραπάνω από μία ντρίμπλα, ώστε να διασχίσει το μισό γήπεδο!

Επίσης, ο Αντετοκούνμπο έδωσε “μάχες” και στο ποστ, επιδεικνύοντας τις πλαστικές κινήσεις του ενώ επιτέθηκε τόσο στα close-out, όσο και στην πλάτη της άμυνας, κινούμενος δίχως την μπάλα.

Τα highlights του Γιάννη

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Σοκ με Θανάση Αντετοκούνμπο – Χάνει το Προολυμπιακό

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο υπέστη ρήξη αχιλλείου. Ένα ποστάρισμα στο X του Σαμς Σαράνια ήταν …