Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Σενάριο για Παναθηναϊκό και Σενγκέλια

Σενάριο για Παναθηναϊκό και Σενγκέλια

tornige sengelia baskonia

Ο Παναθηναϊκός τα πηγαίνει περίφημα μέχρι στιγμής στη φετινή Ευρωλίγκα, όντας σε τροχιά πλεονεκτήματος έδρας στα πλέι οφ. Οι “πράσινοι” παρουσιάζουν ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο τον τελευταίο καιρό, χωρίς αυτό να σημαίνει το “πράσινο” ρόστερ δεν έχει κάποιες αδυναμίες. Η πιο “χτυπητή” είναι στη φροντ λάιν, με τους “πράσινους” να αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα στο ζωγραφιστό, απόντος του Τζέιμς Γκιστ.

Το “τριφύλλι” δεν αποκλείεται να κινηθεί μελλοντικά για την ενίσχυση της γραμμής των ψηλών του, με σερβική ιστοσελίδα να φέρνει στο φως της δημοσιότητας ένα σενάριο σχετικά απίθανο.

Σύμφωνα με το Basketball Sphere, οι “πράσινοι” κυνηγούν τον Τορνίκε Σενγκέλια της Μπασκόνια. Πρόκειται για έναν εξαιρετικά ποιοτικό παίκτη, ο οποίος, όμως αγωνίζεται στο “4” κι όχι στο “5”, όπου ο Παναθηναϊκός έχει ένα… θέμα. Ο Γεωργιανός φόργουορντ έχει συμβόλαιο με την ομάδα, το οποίο πολύ δύσκολα “σπάει” (σ.σ. δεν υπάρχει buy out), ενώ οι Βάσκοι, οι οποίοι διεκδικούν με αξιώσεις την είσοδο τους στα πλέι οφ, δεν θα άφηναν μεσούσης της σεζόν τον κορυφαίο παίκτη του ρόστερ τους.

Να σημειωθεί ότι για να είχε ο Σενγκέλια δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα με τον Παναθηναϊκό, η μεταγραφή του θα έπρεπε να ολοκληρωθεί πριν την έναρξη της 16ης αγωνιστικής, ήτοι μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…