Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Σαρωτικές εξελίξεις στον Προμηθέα! “Τελειώνουν” Ρέλεφορντ κι Έβανς

Σαρωτικές εξελίξεις στον Προμηθέα! “Τελειώνουν” Ρέλεφορντ κι Έβανς

trevor releford promitheas paok

Παρελθόν από τον Προμηθέα αναμένεται να αποτελέσουν οι Τρέβορ Ρέλεφορντ και Σον Έβανς. Ο Μάκης Γιατράς έχει πολλά παράπονα από τη συμπεριφορά των δύο Αμερικανών παικτών, οι οποίοι όταν έγιναν αλλαγή στο παιχνίδι με τον Κολοσσό δεν έδωσαν το χέρι τους στον προπονητή των Πατρινών, ενώ συνέχισαν να εκφράζουν τη δυσφορία τους στον πάγκο.

Ο Προμηθέας είναι μία ομάδα που διέπεται από αρχές, πράγμα που σημαίνει ότι οι άνθρωποι της είναι ιδιαίτερα αυστηροί σε θέματα πειθαρχίας. Όπως φαίνεται και στην περίπτωση των δύο Αμερικανών, οι Πατρινοί δεν έχουν πρόβλημα να πάρουν το ρίσκο και να απομακρύνουν δύο ποιοτικούς παίκτες από το ρόστερ τους μεσούσης της σεζόν, προκειμένου να επιστρέψει η ηρεμία στις τάξεις της ομάδας. Οι εξελίξεις για τους Τρέβορ Ρέλεφορντ και Σον Έβανς αναμένεται να είναι άμεσες.

Εφόσον οι δύο παίκτες αποχωρήσουν, ο Προμηθέας θα πρέπει να βγει στην αγορά για καλύψει επάξια το κενό τους. Οι Πατρινοί τουλάχιστον έχουν λίγο χρόνο στη διάθεση τους, μιας και το προσεχές Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει αγωνιστική δράση στη Basket League.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Ζντο… παρουσία του αρχηγού (vid)

Ο Ολυμπιακός μετά το ματς με την Μπαρτσελόνα έκανε βιντεοκλήση με τον Παπανικολάου. Ο Ολυμ…