Κεντρική Basket League ΑΕΚ Σάκοτα:”Πάντα ντέρμπι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ”

Σάκοτα:”Πάντα ντέρμπι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ”

sakota 2

Η ΑΕΚ πηγαίνει στην Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι των “δικεφάλων” κόντρα στον ΠΑΟΚ με τον προπονητή της Ντράγκαν Σάκοτα να κάνει δηλώσεις στο aekbc.g για το επικείμενο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον “δικέφαλο” του Βορρά ,τονίζοντας ότι οι “θεσσαλονικείς” είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Τα ματς μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ είναι ντέρμπι ανεξαρτήτου σημασίας αν κάποια ομάδα είναι καλύτερη από την άλλη. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ όσο εξελίσσεται το Πρωτάθλημα βελτιώνεται συνεχώς ως ομάδα.

Είναι μία ομάδα που χρησιμοποιεί όλους τους παίκτες της.  Το παιχνίδι του Μαργαρίτη και των παιδιών που είναι στην περιφέρεια είναι θα έλεγα το πιο επικίνδυνο κομμάτι. Παίκτες όπως ο Μαργαρίτης, ο Γκος, ο Ζάρας θέλουν ιδιαίτερη προσοχή. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα με φυσιογνωμία, ο κόουτς του ΠΑΟΚ κάνει πολύ καλή δουλειά και πιστεύω ότι θα είναι πολύ ισχυρός αντίπαλος.

Εμείς στο σημείο που βρισκόμαστε θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη, λόγω κάποιων χαμένων αγώνων, ωστόσο το συγκεκριμένο ματς δεν παύει να είναι δύσκολο και κρίσιμο.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…