Κεντρική Γ' Εθνική Προς αποχώρηση ο Βουρνάς!

Προς αποχώρηση ο Βουρνάς!

Δεν φαίνεται ότι η νέα χρονιά θα βρει τον Νίκο Βουρνά στην άκρη του πάγκου του Γλαύκου, αν κανείς ερμηνεύσει τις δηλώσεις του λίγο μετά το τέλος του αγώνα της Αχαγιάς. Η εφημερίδα “Match” επικοινώνησε μαζί του κι αφού στο παιχνίδι είχε γραφτεί ο επίλογος της ήττας με 69-57 και δήλωσε αναλυτικά:

“Χάσαμε κατά κράτος τις μάχες από το ξεκίνημα του αγώνα σε όλο το πλάτος και μήκος του γηπέδου. Από το πρώτο δίλεπτο δείξαμε ότι είχαμε έρθει στην Αχαγιά σε ένα παιχνίδι για μια τυπική διαδικασία, κάτι που αποδείχθηκε και στην πράξη. Σταματάω πλέον να μιλάω γιατί αν συνεχίσω κινδυνεύω να καταστώ γραφικός και είναι κάτι απαγορευτικό για μένα. Θα πρέπει να σκεφτώ και να σεβαστώ την όλη μου πορεία και διαδρομή και να πάρω όταν ηρεμήσω, τις ανάλογες αποφάσεις”, έκλεισε με νόημα τις δηλώσεις του ο πατρινός προπονητής.

Όλα δείχνουν πάντως ότι θα αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας, ίσως και στις αμέσως προσεχείς ημέρες, προκειμένου να αλλάξει κάπως το κλίμα στην ομάδα που εδώ και καιρό, είναι αρκετά βαρύ.

Πηγή: matchnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Τσάμης: “Δεν μας σκοτώνει ο ιός αλλά η αναποφασιστικότητα, αποφάσεις εδώ και τώρα”

Θέση για την επί τέσσερις μήνες αεργία των αθλητών πήρε με ανάρτηση του στα social media o…