Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Πόσο ψεύτης είσαι!

Πόσο ψεύτης είσαι!

athlos prosfora

Αντιλαμβανόμαστε -μέρες που είναι- τις ανάγκες καθενός, ακόμα κι αυτών που η δουλειά τους είναι ντροπή, για να βγάλουν τα έξοδα, να κάνουν καλά Χριστούγεννα. Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη υπεράσπισης του… χορηγού, ο οποίος διαφημίζεται δίπλα στο κείμενο που επιχειρεί να κάνει το μαύρο… άσπρο. Δεν θα μας ένοιαζε αν δεν έκανε λόγο για «fake news», όμως από τη στιγμή που παρουσιάζει ως ψεύτικο το ρεπορτάζ μας για την Athlos, είμαστε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε. Όχι με χαζοκείμενα, αλλά με ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

«Να θυμίσουμε ότι η Άθλος είχε δώσει 300 εμφανίσεις ΔΩΡΕΑΝ στους διαιτητές των εθνικών κατηγοριών μέσω της ΟΔΚΕ» έγραψε ο αγράμματος ανώνυμος συντάκτης. Μόνο που στον οικονομικό απολογισμό της ΟΔΚΕ (τον έχουμε στα χέρια μας) αναγράφεται δίπλα στον κωδικό «αθλητικό υλικό» η ένδειξη «φανέλες διαιτητών» και κόστος 2.307,00 ευρώ!

Αν κάνετε έναν πρόχειρο υπολογισμό βγαίνει (περίπου) οκτώ ευρώ η κάθε μία από τις 300 ΔΩΡΕΑΝ (τι ώρα;) εμφανίσεις. Αν, παρά ταύτα ο αγράμματος ανώνυμος συντάκτης γράφει αλήθεια, τότε λέει ψέματα ο Κωνσταντίνος Μπούσιας. Εκτός κι αν εννοεί ότι η χορηγία πήγε στο ψευδεπίγραφο site του, οπότε… καλοφάγοτα. Δωρεάν, πάντως, δεν είναι οι φανέλες.

Πάμε παρακάτω: «Όπως και να θυμίσουμε ότι η προσφορά της Άθλος στο σύνδεσμο της Αθήνας ήταν η καλύτερη και η πιο χαμηλή οικονομικά… Προσέξτε τώρα: Δέκα πέντε ευρώ στοιχίζει η μπλούζα και 25 το μπουφάν. Σύνολο 40. Να μην μπει μέσα και ο ΦΠΑ; Άρα πάμε στα 50 ευρώ σύνολο» έγραψε ο αγράμματος ανώνυμος συντάκτης.

ΨΕΜΑΤΑ! Όπως βλέπετε έχουμε στα χέρια μας την προσφορά που είχε καταθέσει στις 22 Μαΐου η εταιρία Athlos (υπογεγραμμένη από τον κ. Θοδωρή Βαντόλα) στην οποία αναφέρονται συγκεκριμένες τιμές. Θυμίζουμε ότι αυτή η προσφορά είχε απορριφθεί ως ακριβή, μετά από ψηφοφορία στο Δ.Σ. Αυτή η προσφορά, όπως βλέπετε στη φωτογραφία, είναι κατά πέντε ευρώ φτηνότερη από την τωρινή, την οποία ο ανώνυμος αγράμματος συντάκτης ορίζει ως την «καλύτερη και πιο χαμηλή οικονομικά…».

Σε αυτή την ψηφοφορία, ο Σπύρος Γκόντας είχε αρνηθεί να συμμετάσχει για λόγους ευθιξίας, Οι ίδιοι που σήμερα εγκρίνουν ακριβότερη κατά 5 ευρώ την προσφορά, πριν 6 μήνες είχαν απορρίψει τη φθηνότερη, ως ακριβή! Και μάλιστα, μετά την απόρριψη η εταιρία είχε επανέρθει με ακόμα καλύτερη τιμή (στα 12 € για τις 2 μπλούζες).

Επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδαράκια, ευχόμαστε στον αγράμματο Καλά Χριστούγεννα και καλοφάγοτη η χορηγία. Όσο για το Δ.Σ. (αυτό το προσωρινό και καθόλα παράνομο) του ΣΕΔΚΑ, ας δώσει εξηγήσεις στους διαιτητές και στον κόσμο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…