Κεντρική Basket League Κύμη “Πλέον περπατάμε σε γερές βάσεις”

“Πλέον περπατάμε σε γερές βάσεις”

kumi

H Κύμη φαίνεται πως πήρε φόρα από τη νίκη στη Νέα Σμύρνη και αυτή τη φορά επικράτησε με σχετική άνεση απέναντι στα Τρίκαλα και πλέον κοιτάζει με διαφορετικό μάτι τη συνέχεια, όπως ανέφερε ο Νίκος Μπάρλος, ενώ πρόσθεσε ακόμη πως όλα ξεκινούν από την καλή αμυντική λειτουργία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην σελίδα του ΠΣΑΚ:

Νίκο, θεωρείς πως η νίκη στα Τρίκαλα, έχει πολλαπλά κέρδη για την Κύμη;

“Κάθε νίκη είναι κέρδος για μας. Το πιο σημαντικό είναι ότι πλέον περπατάμε σε γερές βάσεις, οι οποίες ξεκινούν απο την προπόνηση. Θελουμε να είμαστε υγιείς και να δουλεύουμε με τον ίδιο τροπο. Αν το καταφέρουμε αυτό, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν”.

Με τέτοια άμυνα που παίξατε στα Τρίκαλα, πιστεύεις ότι δεν θα έχετε πρόβλημα στο θέμα της παραμονής που είναι και ο στόχος της ομάδας;

“Πιστεύω πως η ομάδα μας έχει βάθος και ταλέντο. Στην ημέρα μας μπορούμε να είμαστε παραγωγικοί στην επίθεση. Όμως, ολα ξεκινούν και τελειώνουν απο την άμυνα. Ακόμη και η επίθεση, είναι τις περισσότερες φορές, αποτέλεσμα της άμυνας”.

Την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενήσετε τον Άρη. Αν μιλούσαμε με πιθανότητες νίκης, τι ποσοστό θα έδινες στην Κύμη;

“Στο μπασκετ δεν παίζουν οι πιθανότητες. Είναι πολυ σημαντικό το timing. Εμείς νιώθουμε καλά αυτή τη στιγμή και έχουμε αυτοπεποίθηση. Αν δουλέψουμε καλά όλη την εβδομάδα θα αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Ο Άρης είναι τεράστια ομαδα και παρά τα προβλήματα που εχουν, ξέρουν τόσο οι παίκτες, όσο και ο προπονητής τις πρέπει να κάνουν. Χρειαζόμαστε πολλή δουλειά, για να ετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…