Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Παίξαμε λάθος στην άμυνα, δεν περιορίσαμε τον Σπανούλη”

“Παίξαμε λάθος στην άμυνα, δεν περιορίσαμε τον Σπανούλη”

sfairopoulos itoudis

Ο Δημήτρης Ιτούδης επέστρεψε για ακόμη μία φορά στο ΣΕΦ, ως προπονητής της ΤΣΣΚΑ και οι “ερυθρόλευκοι” κατάφεραν να τον πληγώσουν για ακόμη μία φορά. Ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε την πολύ καλή εμφάνιση του Σπανούλη, ενώ ανέφερε πως ο Ολυμπιακός ήθελε και πίστευε περισσότερο στη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των Ρώσων:

Για τον αγώνα: “Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, πίστευε περισσότερο στη νίκη. Ήταν πολύ ενεργητικός στα ριμπάουντ. Το ματς ήταν πολύ κλειστό, το προβάδισμα άλλαξε χέρια, οι δυο ομάδες είχαν τις στιγμές τους και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Τα ριμπάουντ ήταν μία από αυτές και έδωσαν στον Ολυμπιακό αυτοπεποίθηση και πλήγωσαν εμάς. Έπρεπε να τα πάμε καλύτερα, θα γίνουμε καλύτεροι. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό”.

Για την κακή εμφάνιση μετά το 62-52: “Δεν πιστεύω ότι επαναπαύθηκε κανείς. Ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα. Δώσαμε χώρο σε αυτό που μπορούν να κάνουν καλύτερα οι παίκτες του. Παίξαμε λάθος στην άμυνα. Δεν περιορίσαμε αυτό που έπρεπε να περιορίσουμε. Όσον αφορά στο +10, δείχναμε ότι μπορούμε να ελέγξουμε το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είχε τον Σπανούλη σε πολύ καλή μέρα, αλλάξαμε αρκετές άμυνες απέναντί του, αλλά δεν καταφέραμε να τον περιορίσουμε. Όπως και τους υπόλοιπους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ταβάρες: «Στόχος μου να παραμείνω στη Ρεάλ»

Απαντά στα μεταγραφικά σενάρια ο Έντι Ταβάρες. Το όνομα του Έντι Ταβάρες είναι ίσως ένα απ…