Κεντρική Β' Εθνική Παρουσιάστηκε ο Διαμαντάκος (vid)

Παρουσιάστηκε ο Διαμαντάκος (vid)

agrinio giannis diamantakos

Πρωταρχικό του στόχο έθεσε να γεμίσει ξανά το γήπεδο του Αγρινίου ο νέος προπονητής της ομάδας, Γιάννης Διαμαντάκος, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του. Ο Έλληνας τεχνικός αντικατέστησε τον Χρήστο Μυριούνη, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα ύστερα από το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής.

Τον Γιάννη Διαμαντάκο προλόγισε ο πρόεδρος του Αγρινίου, Περικλής Γερμανός, ο οποίος ανέφερε: “Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας το νέο μας προπονητή, Γιάννη Διαμαντάκο, ένα άνθρωπο γνωστό στο χώρο του μπάσκετ αλλά και στην πόλη του Αγρινίου. Δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε, έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν πετυχαίνοντας δύο ανόδους. Ο νέος μας προπονητής διαδέχεται τον Χρήστο Μυριούνη που με την επιτυχημένη του θητεία 27 μήνες, πρόσφερε στο σύλλογό μας. Επειδή είμαστε ομάδα που δεν έχουμε στόχο να αλλάζουμε συνέχεια προπονητές και το έχουμε αποδείξει τα έξι χρόνια που ασχολούμαστε με την ομάδα (έχουμε αλλάξει δύο προπονητές), στόχος μας είναι ο Γιάννης (σ.σ. Διαμαντάκος) να παραμείνει και να οδηγήσει ξανά την ομάδα ψηλά στους στόχους που είχαμε θέσει εξ αρχής του πρωταθλήματος. Θέλω να ευχηθώ πάνω από όλα υγεία σε όλους και μέσα από τις προπονήσεις να βγούνε οι στόχοι μας”.

Από την πλευρά του ο νέος τεχνικός του Αγρινίου σημείωσε: “Σας ευχαριστώ που ήρθατε σήμερα. Ευχαριστώ και το δ.σ. της ομάδας. Για μένα είναι πάρα πολύ ευχάριστο που γυρνάω στην πόλη του Αγρινίου. Υπάρχει μια αντικειμενική δυσκολία στην ομάδα γιατί το έφεραν έτσι οι συγκυρίες που πρέπει να ξεκινήσω εγώ σχεδόν μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου. Θα κάνουμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια έτσι ώστε στο τέλος της σεζόν να έχουμε πετύχει το στόχο μας. Δε νομίζω ότι η χρονική στιγμή είναι για λόγια, χρειαζόμαστε δουλειά. Να ευχαριστήσω ξανά το δ.σ. του Α.Ο. αλλά και αρκετό κόσμο που ήδη με προσέγγισε και αυτό μου είναι πολύ ευχάριστο.

Πρωταρχικός στόχος για μένα είναι να γεμίσουμε πάλι πολύ γρήγορα το γήπεδο. Σίγουρα ο κόσμος μπορεί να έχει μια κάποια πικρία και απογοήτευση με τα άσχημα αποτελέσματα. Στον αθλητισμό όμως δεν έχει κανείς συμβόλαιο με την επιτυχία. Τα άσχημα αποτελέσματα μπορεί να υπάρχουν, οι φίλοι του Α.Ο. όμως πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές. Αυτή λοιπόν τη δύσκολη στιγμή, έχουμε πολύ μεγάλη ανάγκη από τη στήριξη του κόσμου και αυτό περιμένω να δω στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι. Σε ότι έχει να κάνει στο εκτός έδρας παιχνίδι που έρχεται, εμείς θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερο ώστε να γυρίσουμε με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα”,

Δείτε στο βίντεο την παρουσίαση του Γιάννη Διαμαντάκου:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…