Κεντρική Β' Εθνική Παρελθόν ο Πλατής!

Παρελθόν ο Πλατής!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πευκοχωρίου αποτελεί ο Βασίλης Πλατής. Η ομάδα της Χαλκιδικής εξέδωσε ανακοίνωση, αναφέροντας τους λόγους που οι δύο πλευρές “χώρισαν”, ξεκαθαρίζοντας ότι η υγεία του κόουτς είναι πάνω απ’ όλα.

Η ανακοίνωση:
“Η διοίκηση του συλλόγου βρίσκεται στην εξαιρετικά δύσκολη θέση να τερματίσει τη συνεργασία, με τον φίλο πάνω απ όλα και μετά κόουτς, Πλατή Βασίλη. Προσπαθήσαμε όλοι μαζί να παρακάμψουμε το σοβαρό πρόβλημα με την μέση που αντιμετώπιζε στωικά και προς τιμήν του ο κόουτς, αλλά δυστυχώς δεν γινόταν, το συγκεκριμένο πρόβλημα στεκόταν τροχοπέδη στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδος.

Γι’αυτό και ανθρώπινα συμφωνήσαμε να “απαλλαχθεί” από τα καθήκοντα του, προκειμένου να είναι γερός να ξαναασχοληθεί με αυτό που αγαπά. Εννοείται ότι υπάρχει πάντα μια θέση στην ομάδα που θα τον περιμένει και κυρίως πάντα μια θέση στη καρδιά των διοικούντων γιατί τέτοιοι άνθρωποι, που με αυταπάρνηση υπηρετούν τον σύλλογο μας 12 χρόνια τώρα και από οποιοδήποτε πόστο, σπανίζουν στον μπασκετικό χώρο γενικότερα. Είμαστε σίγουροι ότι οι δρόμοι μας πολύ σύντομα θα ξανασυναντηθούν ειδικά για να υλοποιήσουμε το όραμα του νέου γηπέδου και της καλύτερης οργάνωσης και αξιοποίησης των ακαδημιών. 

Η διοίκηση βρίσκεται ήδη στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του. Μέχρι την εύρεση αυτού, οι προπονήσεις πραγματοποιούνται υπό την καθοδήγηση των μέχρι πρότινων βοηθών, Κουγιουμτζίδη Τάσου και Τασούδη Άκη”>

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Μεγαρίδα: “Αφήστε μας να ψηφίσουμε”

Η Νεανική Εστία Μεγαρίδος εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας ότι με επιστολή της σε ΓΓΑ κι …