Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός… με σπασμένα τα φρένα!

Παναθηναϊκός… με σπασμένα τα φρένα!

sotiris

 

O Παναθηναϊκός μετά τις νίκες του επί του Μακάμπι και του Ερυθρού Αστέρα (63-69), δείχνει πλέον ασταμάτητος, ορίζοντας πλέον τον εαυτό του ως μια ομάδα που μπορεί να βρει από παντού λύσεις.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ δείχνει να έχει δημιουργηθεί για να επιβιώνει σε κάθε κατάσταση. Η τρανή απόδειξη ήρθε στο Βελιγράδι, που παρά την απουσία του φυσικού ηγέτη της ομάδας, Νικ Καλάθη, ο Παναθηναϊκός βρήκε λύσεις τόσο δημιουργικά, όσο και στο σκοράρισμα. Με πρώτα «βιολιά» τους Ντένμον, Γκιστ, η παρέα του Πασκουάλ κατάφερε να πάρει ένα πολύ σημαντικό διπλό, ανεβάζοντας τον Αθηναϊκό σύλλογο στην τρίτη θέση της Ευρωλίγκας.

Φυσικά, δε μπορούμε να παραλείψουμε και την εξαιρετική εμφάνιση του Λούκας Λεκαβίτσιους και στα δυο ματς, αφού στο πρώτο με αντίπαλο την Μακάμπι, εκτός από δημιουργικά, βοήθησε και στο σκοράρισμα, έχοντας 13 πόντους με άξιους συμπαραστάτες τους Ρίβερς, Παππά, Σίνγκλετον. Στο δεύτερο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, ήταν εξίσου καλός στην οργάνωση του παιχνιδού, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Σκόραρε όταν χρειάστηκε και κατά τη γνώμη μου ήταν ο θεμέλιος λίθος του Παναθηναϊκού στις δυο συνεχόμενες μεγάλες νίκες του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Πάνος Παναγιωτόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…