Κεντρική NBA “Παγωμάρα” με τον τραυματισμό του Άντερσον (vid)
NBA

“Παγωμάρα” με τον τραυματισμό του Άντερσον (vid)

kyle anderson spurs

Τα βλέμματα “πάγωσαν” στην Chesapeake Energy Arena όταν ο Κάιλ Άντερσον έπεσε σφαδάζοντας στο παρκέ, κατά τη διάρκεια του αγώνα των Σπερς εναντίον των Θάντερ. Ο φόργουορντ των “σπιρουνιών” πάτησε πολύ άτσαλα και γύρισε το αριστερό του γόνατο, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει άμεσα από την αναμέτρηση, δίχως να επιστρέψει στο παρκέ.

Το τραύμα φαίνεται πως είναι αρκετά σοβαρό, με τον Άντερσον να φωνάζει από τους πόνους και με τους γιατρούς να τρέχουν κατευθείαν από πάνω του. Σε τέτοιες στιγμές, το μπασκετικό κομμάτι περνάει ξεκάθαρα σε δεύτερη μοίρα, με το κοινό της Οκλαχόμα να του χαρίζει ένα ζεστό χειροκρότημα τη στιγμή που σηκώθηκε, με τη βοήθεια των συμπαικτών του.

Προς το παρόν, δεν έχει υπάρξει κάποιο ακριβές ιατρικό ανακοινωθέν, με τους ιθύνοντες του Σαν Αντόνιο να βρίσκονται σε αγωνία, καθώς ο τραυματισμός έμοιαζε να είναι υψηλής σοβαρότητας.

Μέχρι εκείνο το σημείο, ο Άντερσον είχε 5 πόντους, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 22 λεπτά συμμετοχής, με το ρόστερ των Σπερς να γίνεται ακόμη πιο “φτωχό” στο παιχνίδι αυτό, καθώς απουσίαζαν ήδη οι Λέοναρντ, Όλντριτζ, Πάρκερ, Τζινόμπιλι και Γκέι.

Τη φετινή σεζόν, ο Άντερσον έχει 9 πόντους, 6.1 ριμπάουντ και 3 ασίστ ανά αγώνα, σουτάροντας με 51.3% στα σουτ εντός πεδιάς. Ενδεχόμενη απουσία του θα στερήσει από τους Σπερς την παρουσία ενός παίκτη με τρομερό μπασκετικό IQ, ο οποίος, παρά την έλλειψη αθλητικών προσόντων, κατορθώνει να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…