Κεντρική Ελλάδα ΟΣΕΚΑ Ο Φάρος στο Σύνταγμα (pic)

Ο Φάρος στο Σύνταγμα (pic)

faros sintagma

Στο Σύνταγμα για να τιμήσει την 3η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, και την εκδήλωση “1ο hope Streetball“, που διοργανώνει η ΟΣΕΚΑ, βρέθηκε χθες η ομάδα του Φάρου. Οι αθλήτριες από το Κερατσίνι δεν δίστασαν μάλιστα να καθίσουν σε αμαξίδιο και να αγωνιστούν με τους αθλητές της ΟΣΕΚΑ.

Η ΟΣΕΚΑ τις ευχαρίστησε μέσα από την ιστοσελίδα της:
“Η ομάδα από το Κερατσίνι, που φέτος ανέβηκε στην Α1 κι έχει καθιερωθεί στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, δείχνοντας πόσο καλή και σοβαρή δουλειά γίνεται, ήρθε στο “1ο Hope Streetball“, μια εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Ανθρώπων με Αναπηρία.

faros sintagma3

Ο Βαγγέλης Τσάπας μαζί με τα κορίτσια της ομάδας, η αέρινη Χριστίνα Σκιέντζου, όλοι μαζί έδωσαν ζωντάνια στην εκδήλωσή μας. Μπλέχτηκαν με τους αθλητές μας, έπαιξαν “αντίπαλοι”, δημιούργησαν μικτές ομάδες, φωτογραφήθηκαν, γέμισαν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, αποτέλεσαν ένα πανέμορφο ξεχωριστό κομμάτι της διοργάνωσης.

faros sintagma2

Ευχαριστούμε τον Φάρο κι ανανεώνουμε το ραντεβού μας, καθώς είναι από αυτούς που στηρίζουν τους πιο δυνατούς παίκτες της Ελλάδας, τους παίκτες με αγωνιστικό αμαξίδιο”.

faros sintagma1

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε ΟΣΕΚΑ

Δειτε επισης

Χουγκάζ: «Όλοι μαζί για ένα ιστορικό αποτέλεσμα»

Μήνυμα προς τον κόσμο έστειλε ο Νίκος Χουγκάζ. Ο διεθνής φόργουορντ του Περιστερίου, Νίκος…