Κεντρική Basket League Άρης “Ο Άρης κάθε μέρα θα γίνεται μεγαλύτερος…” (vid)

“Ο Άρης κάθε μέρα θα γίνεται μεγαλύτερος…” (vid)

aris giannakis giorti

O Παναγιώτης Γιαννάκης επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και βρέθηκε στην προπόνηση του Σαββάτου. Ο “Δράκος”, όπως και όλοι οι παίκτες, έδωσαν το παρών στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΚΑΕ Άρης και ανέφερε:

“Χρόνια Πολλά σε όλους. Η σημερινή είναι μία ιδιαίτερη μέρα. Βλέπεις τόσο ωραίες παιδικές φωνές και παιδικά μάτια να «γυαλίζουν» γεμάτα αισιοδοξία και αγάπη για το παιχνίδι και τους πρωταγωνιστές, αγάπη για να πιάσουν τα όνειρά τους, που κρύβονται κάπου εδώ μέσα. Λίγο ο Νικ από το παρελθόν, λίγο οι μεγάλες στιγμές της ομάδας, οι φανέλες, οι μπάλες, είναι πράγματα που μόνο χαρά μπορούν να δώσουν στα παιδιά. Αυτή την χαρά απολαμβάνουμε και εμείς γιατί μας δίνει δύναμη και ενθουσιασμό.

Οι γιορτές φέρνουν τον κόσμο πιο κοντά και «καθαρίζουν» το μυαλό, ώστε να δούμε με πιο ωραίο και θετικότερο τρόπο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Ο Άρης είναι πολύ μεγάλος και με την συμπαράσταση και την συνεργασία, κάθε μέρα θα γίνεται μεγαλύτερος. Εύχομαι υγεία και αλληλεγγύη, κάτι που αν το κάνεις, σε κάνει ευτυχισμένο. Μία καλή πάσα κάνει δύο χαρούμενους, οπότε ας αρχίσουμε να πασάρουμε ο ένας στον άλλον, γιατί στο τέλος θα κάνουμε μία πολύ ωραία ομάδα”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…