Κεντρική Διεθνή Νίκησε την Τράμπζονσπορ η Φενέρμπαχτσε

Νίκησε την Τράμπζονσπορ η Φενέρμπαχτσε

dixon kalinic fener

Σ΄ένα επεισοδιακό παιχνίδι η Φενέρμπαχτσε κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Τράμπζονσπορ, καθώς επικράτησε με 119-90. Το παιχνίδι είχε αρκετή ένταση τόσο εντός, όσο και εκτός παρκέ. Οι διαιτητές στο 15′ διέκοψαν  και εκκένωσαν το γήπεδο, καθώς οι οπαδοί των γηπεδούχων έριξαν αντικείμενα στο παρκέ.

Η ομάδα της Τραπεζούντας έβαλε δύσκολα για ένα ημίχρονο στη Φενέρ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν άντεξαν και τελικώς ηττήθηκε με 119-90. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Νάναλι με 20 πόντους, ενώ ο Κώστας Σλούκας είχε 7 πόντους, 3 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Όσον αφορά τη διακοπή, όλα ξεκίνησαν από ένα επιθετικό φάουλ που σφυρίχτηκε στον Γιαν Βέσελι. Οι διαιτητές τον χρέωσαν με φάουλ πάνω στον Βασιλιάουσκας και εκείνος στη συνέχεια εκνευρίστηκε όταν θεώρησε ότι ο Γκριν τον έσπρωξε, όταν πήγε να σηκώσει τον συμπαίκτη του. Η κίνηση του σέντερ της Φενέρ ξεσήκωσε τους αντιπάλους τους και υπήρξαν αρκετά νεύρα.

Στο παιχνίδι “μπήκε” και ο κόσμος, ο οποίος άρχισε να πετάει αντικείμενα στους παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Οι διαιτητές εκκένωσαν το γήπεδο και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…