Κεντρική NBA Μάτζικ: “Ο Κόμπι είναι ο κορυφαίος στην ιστορία των Λέικερς” (vid)

Μάτζικ: “Ο Κόμπι είναι ο κορυφαίος στην ιστορία των Λέικερς” (vid)

kobe jerseys

Ο Μάτζικ Τζόνσον έστειλε σε νέες διαστάσεις τον όρο της φράσης “πλέι-μέικερ” και λογίζεται μέχρι και σήμερα ως ο κορυφαίος άσος όλων των εποχών. 5 πρωταθλήματα, 3 βραβεία MVP, 3 φορές MVP των Τελικών, 12 φορές All-Star και πολλές δεκάδες άλλα επιτεύγματα περιλαμβάνονται στο “ρεζουμέ” του, όλα με τη φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς.

Όταν, λοιπόν, αυτός ο ζωντανός θρύλος θεωρεί τον Κόμπι Μπράιαντ ως τον κορυφαίο παίκτη στην ιστορία της ομάδας, γίνεται ευκόλως κατανοητό πόσο γιγάντια είναι αυτή η τιμή για τον έναν και μοναδικό “Black Mamba“!

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της τελετής απόσυρσης των φανελών του Κόμπι, ο νυν πρόεδρος των Λέικερς τόνισε: “Είμαστε εδώ ώστε να γιορτάσουμε για τον κορυφαίο παίκτη που φόρεσε τη φανέλα με το κίτρινο και το μοβ!”, προκαλώντας τις επευφημίες του κοινού.

“Επί 20 χρόνια, μας σαγήνευσε, μας έκανε να πιάνουμε το κεφάλι μας και να αναρωτιόμαστε: “Τι ήταν αυτό που είδαμε;“. Επίσης, μας έδωσε 5 πρωταθλήματα, 3 με το νο.8 στη φανέλα κι άλλα 2 με το νο.24. Είμαστε τόσο ευλογημένοι που αυτός ο τύπος φόρεσε αυτή τη φανέλα για 20 χρόνια. Το μόνο που τον ένοιαζε ήταν η τελειότητα ενώ η θέλησή του για τη νίκη ήταν πολύ, πολύ υψηλή”, τόνισε ο Μάτζικ στη συνέχεια.

Τέλος, ο λόγος του Μάτζικ έκλεισε με τα εξής λόγια: “Απόψε, θα βάλουμε όχι μόνο μία αλλά και τις δύο φανέλες του ψηλά. Ελπίζω να γράψατε σε βίντεο όλα του τα παιχνίδια, όπως και τη σημερινή βραδιά, καθώς δεν θα υπάρξει ποτέ άλλος Κόμπι Μπράιαντ!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…