Κεντρική NBA Στο “πάνθεον” της “αθανασίας” ο Κόμπι! (vids)

Στο “πάνθεον” της “αθανασίας” ο Κόμπι! (vids)

kobe bryant jersey ceremony

Ένας εκ των κορυφαίων παικτών της σύγχρονης εποχής του NBA πέρασε για πάντα στα πιο “χρυσά” κεφάλαια του βιβλίου της ιστορίας των Λος Άντζελες Λέικερς. Σε μια πολύ όμορφη τελετή που έλαβε χώρα στο ημίχρονο του ματς των “λιμνανθρώπων” εναντίον των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, η ομάδα του Χόλιγουντ απέσυρε και τις δύο φανέλες του Κόμπι Μπράιαντ, κάτι που έλαβε χώρα για πρώτη φορά στην ιστορία!

kobe bryant jerseys

Τόσο η φανέλα με το νο.8, όσο κι εκείνη με τον αριθμό 24 δεν θα ξαναφορεθούν από παίκτη των Λέικερς, καθώς πλέον κοσμούν την οροφή του Στέιπλς Σέντερ, ευρισκόμενες δίπλα από το όνομα του μυθικού εκφωνητή, Τσικ Χερν.

Εκλεκτοί καλεσμένοι έδωσαν το παρών, όπως ο Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, ο Μπιλ Ράσελ, ο Τζέρι Γουεστ, ο Σακίλ Ο΄Νιλ κι ο Άλεν Αίβερσον, με τον τελευταίο, μάλιστα, να έχει έναν πολύ θερμό εναγκαλισμό με τον “Black Mamba”. Πρόκειται, άλλωστε, για δύο θρύλους, οι οποίοι μοιράζονταν στο παρκέ την ίδια, αδυσώπητη δίψα για τη νίκη.

https://twitter.com/BleacherReport/status/942986963862171649

Όπως είναι λογικό, φυσικά, ολάκερος ο αθλητικός “πλανήτης” υποκλίθηκε στο μεγαλείο του, δείχνοντας τον απόλυτο σεβασμό σε έναν παίκτη-ορόσημο στην ιστορία του NBA, ο οποίος αποτελούσε το νο.1 πρόσωπο της λίγκας για ένα χρονικό διάστημα. Σπουδαίες φιγούρες όπως ο Σακίλ Ο’Νιλ κι ο Φιλ Τζάκσον, νέοι σταρ αλλά κι άνθρωποι εκτός μπάσκετ συνεχάρησαν τον έναν και μοναδικό “Black Mamba”.

Κατά τη διάρκεια της υπέροχης βραδιάς, ο Κόμπι ήταν διαρκώς συνοδευόμενος από τη γυναίκα του, Βανέσα αλλά και τα παιδιά του, καταφθάνοντας με ελικόπτερο στην αρένα των Λέικερς.

https://twitter.com/NBA/status/942973696875966465

Ο θρύλος του Λος Άντζελες φρόντισε να απολαύσει το σόου του σπουδαίου ράπερ, Κέντρικ Λαμάρ, παρακολούθησε με ενδιαφέρον το παιχνίδι εναντίον των Γουόριορς και μάλιστα εξεπλάγην με την εντυπωσιακή “πτήση” του Τζόρνταν Κλάρκσον!

https://twitter.com/BleacherReport/status/942972783146831872

https://twitter.com/BleacherReport/status/942965214307278849

Συνολικά, ήταν ένα καταπληκτικό, λιτό κι απέριττο event, μια βραδιά αναγνώρισης κι εκτίμησης προς μια μπασκετική φιγούρα που σημάδεψε και συζητήθηκε όσο ελάχιστες στην ιστορία της πορτοκαλί μπάλας. Mamba out λοιπόν…

Η στιγμή της “αθανασίας” του Κόμπι

https://twitter.com/BleacherReport/status/942983328109494273

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…