Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Λάσο: ”Πρόκληση το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε”

Λάσο: ”Πρόκληση το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε”

pablo lasso real madrid

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης Πάμπλο Λάσο χαρακτήρισε παιχνίδι πρόκληση εκείνο στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Φενέρμπαχτσε και στάθηκε αρκετά στον έλεγχο του ρυθμού αλλά και στην ποιότητα του ρόστερ της αντίπαλης ομάδας.

Αρχικά, ο Ισπανός προπονητής είπε: ”Κάθε εκτός έδρας παιχνίδι έχει τις δυσκολίες του, αλλά και τη σημασία του. Η Φενέρμπαχτσε είναι μια ομάδα με πολλά πλεονεκτήματα στο παιχνίδι της, έχει πολύ καλούς παίκτες στο πικ εν ρολ, πολύ καλό inside game, αλλά και καλούς σουτέρ. Έχει πολύ επικίνδυνο ρόστερ.”

Επίσης εστίασε στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του στην Πόλη: ”Κάθε φορά για εμάς είναι μια πρόκληση να παίζουμε στην Κωνσταντινούπολη απέναντι σε μια ομάδα σαν κι αυτή και για να πάρουμε τη νίκη είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, να ελέγξουμε τον ρυθμό και να ξέρουμε πως για 40 λεπτά μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.” Επίσης ανέφερε για τους τραυματίες ότι: ” ο Ρούντι έχει βγάλει όλο το κομμάτι της προπόνησης και ελπίζουμε να είναι ακόμα καλύτερα το συντομότερο δυνατό. Ο Ράντολφ είναι πολύ καλύτερα, αν και ακόμα δεν έχει μπει με την υπόλοιπη ομάδα. Δουλεύει σταθερά καλά.”

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Μοιράστηκε το MVP της 34ης αγωνιστικής ο Σλούκας

Μοιράστηκε το βραβείο του MVP, ο Κώστας Σλούκας. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκα…