Κεντρική Elite League Η αποκάλυψη του Απόλλωνα Πάτρας!

Η αποκάλυψη του Απόλλωνα Πάτρας!

mastrogiannopoulos

Συνέχεια στην εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Α2 έδωσε ο Απόλλωνας Πάτρας, ο οποίος επικράτησε εντός έδρας του Παπάγου με 88-77, για τη 10η αγωνιστική, και παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 8-2. Η ομάδα του Δημήτρη Παπαδόπουλου αγωνίστηκε σ’ ακόμα ένα παιχνίδι δίχως τον τραυματία Μάριο Ματαλόν, με τον Έλληνα τεχνικό να μην χρησιμοποιεί ούτε το έτερο βαρύ πυροβολικό της ομάδας, Άλεξ Άκερ, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση στο ζέσταμα και δεν πάτησε καθόλου παρκέ.

Τα κάστανα από τη φωτιά ανέλαβε να βγάλει ο νεαρός Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος. Ο 20χρονος γκαρντ των “μελανόλευκων” αγωνίστηκε για σχεδόν 39 λεπτά (!), όντας με διαφορά ο καλύτερος παίκτης των νικητών. Το αστέρι του Απόλλωνα βρήκε μπροστά κι απέδειξε ότι μπορεί κι αυτός να σηκώσει στις πλάτες του την ομάδα του Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Ο ταλαντούχος γκαρντ ήταν απολαυστικός κόντρα στους “στρατηγούς”, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 26 πόντους. Είχε 6/7 βολές, 7/13 δίποντα και 2/4 τρίποντα, ενώ ακόμα μέτρησε 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 4 κλεψίματα και κανένα λάθος. Όπως γίνεται αντιληπτό, η απουσία των Ματαλών κι Άκερ δεν φάνηκε ιδιαίτερα στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…