Κεντρική Basket League Ρέθυμνο H ώρα της αντεπίθεσης

H ώρα της αντεπίθεσης

andreas

Το Ρέθυμνο έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία, με αποτέλεσμα η νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΓΣΛ Φάρο να είναι μονόδρομος, όπως τόνισε ο Ανδρέας Χριστοδούλου.

Όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:
“Καλησπέρα και πάλι από το μπλογκ του ΕΣΑΚΕ. Σύμφωνα με τις αγωνιστικές της Stoiximan.gr Basket League αυτή είναι η 7η γραπτή μου επικοινωνία μαζί σας.

Καταρχάς είναι καλοδεχούμενες οι ευχές σας για τη χθεσινή ονομαστική μου εορτή. Γλυκά είχα φέρει αλλά μου τα έφαγαν όλα στο γήπεδο οι συμπαίκτες μου στη χθεσινή προπόνηση. Τέλος πάντων ήρθε η ώρα να αφήσουμε… το γλυκό και να περάσουμε στο κυρίως πιάτο, αν και το κάναμε λίγο ανάποδα.

Τι να πω… Ευχαριστήθηκα μπάσκετ την περασμένη εβδομάδα αν και δεν παίζαμε εμείς. Αγωνίστηκε όμως ο φίλος και αδελφός μου Χάρης Γιαννόπουλος, μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά που συνέθεσαν την ομάδα της Εθνικής Ελλάδας. Για ακόμη μία φορά απέδειξαν πόσο ταλέντο υπάρχει σε αυτήν τη χώρα, όπου πολλοί που δεν είχαν φορέσει ξανά αυτήν τη φανέλα ανταποκρίθηκαν σε μέγιστο βαθμό.

Ανάμεσα τους και ο δικός μας αρχηγός, ο οποίος μας έκανε όλους υπερήφανους. Τα λόγια είναι περιττά για εκείνον και αν συνεχίσω θα μας… πάρουν τα ζουμιά, οπότε λέω να αλλάξω θέμα. Το τελευταίο που θα πω είναι συγχαρητήρια στην Εθνική και είμαι σίγουρος πως μία θέση του Μουντομπάσκετ είναι ήδη πιασμένη.

Πάμε στα πολύ δικά μας τώρα. Δυστυχώς ο τελευταίος μας αγώνας στο “Μελίνα Μερκούρη” πριν τη διακοπή δε συνοδεύτηκε από το θετικό αποτέλεσμα. Ηττηθήκαμε για 2η συνεχόμενη φορά στην έδρα μας και μας έχει πληγώσει αρκετά.

Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές, αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι το αυριανό παιχνίδι. Όμως, δε μπορώ να μη σταθώ στο θλιβερό γεγονός, που συνέβη την προηγούμενη ημέρα από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στην οικογένεια του συμπαίκτη μου Χιου Ρόμπερτσον. Είναι πραγματικά από τις στιγμές που δεν ξέρεις τι να πεις. Εγώ θέλω μονάχα να ευχηθώ καλό κουράγιο στον ίδιο και στην οικογένεια του, με τον χρόνο να αποτελεί το μοναδικό γιατρικό.

Από κει και πέρα στη Λάρισα υπάρχει μονάχα ένα αποτέλεσμα για μας. Είναι η στιγμή να κάνουμε τη δική μας επανεκκίνηση, ξεκινώντας από αύριο την αντεπίθεση μας. Ο απολογισμός και η βαθμολογική μας θέση δε νομίζω πως μας αντιπροσωπεύουν. Όλα τα παιδιά το γνωρίζουμε και για αυτό θα δώσουμε το 100%”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…