Κεντρική Elite League H απάντηση του Εθνικού στον Αρκαδικό

H απάντηση του Εθνικού στον Αρκαδικό

laane ethnikos traumatismos

“Πόλεμος” ανακοινώσεων έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Εθνικό και τον Αρκαδικό, με αφορμή τις καταγγελίες της ομάδας του Πειραιά για τον γιατρό της αναμέτρησης των δύο ομάδων. Η ομάδα του Μιχάλη Κουταλιανού κατηγόρησε τον γιατρό της αναμέτρησης ότι δεν βοήθησε τον παίκτη της ομάδας, Ράιτ Ρίβο Λάανε, όταν τραυματίστηκε και  μάλιστα επιτέθηκε φραστικά στον πάγκο του Εθνικού. Ο Αρκαδικός αρνήθηκε τις κατηγορίες και ο Εθνικός δεν άφησε την ανακοίνωση αναπάντητη.

Αναλυτικά:

“Παρά το γεγονός ότι δεν έχουμε κανένα λόγο να μπούμε σε αντιδικία με την ομάδα του ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ, με την οποία δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, θα θέλαμε να παρατηρήσουμε ότι στην ανακοίνωση – απάντηση στην καταγγελία μας, δεν υπάρχει καμία απάντηση για το αν ο συγκεκριμένος κύριος προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στον διεθνή καλαθοσφαιριστή της ομάδας μας. Υπάρχει μια αόριστη διατύπωση ότι “…κάνει λεπτομερώς και με συνέπεια τη δουλειά του”. Το ερώτημα είναι αν στην προκειμένη περίπτωση την έκανε ή όχι. Και η απάντηση είναι όχι.

Και επειδή η απόδειξη είναι πολύ απλή, ας δημοσιοποιήσει η διοίκηση του ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ το βίντεο, στις δυο περιπτώσεις που χρειάστηκε ιατρική βοήθεια ο παίκτης μας. Διαφορετικά θα το κάνουμε εμείς.
Μέχρι να γίνει αυτό, καλό θα ήταν η διοίκηση της ομάδας της Τρίπολης αντί να “λυπάται”, να ζητήσει συγγνώμη και να εγκαλέσει στην τάξη τον κύριο αυτό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…