Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Euroleague: Οι κορυφαίοι της 11ης αγωνιστικής

Euroleague: Οι κορυφαίοι της 11ης αγωνιστικής

doncic e1476385156690

 

Άλλη μια συναρπαστική ευρωπαϊκή αγωνιστική, πέρασε. Οι περισσότερες ομάδες προστάτευσαν τις έδρες τους, με την ΤΣΣΚΑ, Ολυμπιακό και Φενέρ να φιγουράρουν στη κορυφή. Το ebasket.gr και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, σας παρουσιάζουν τους κορυφαίους της 11ης αγωνιστικής.

Λούκα Ντόνσιτς (Ρεάλ Μαδρίτης)  

Ο Σλοβένος γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης, πραγματοποίησε τρομακτική εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό. Πέτυχε συνολικά 33 πόντους (προσωπικό ρεκόρ πόντων στη διοργάνωση), όντας ο ηγέτης των «Μαδριλένων» σε όλη τη διάρκεια του ματς. Αναμφίβολα, μετά την απουσία του Σέρχιο Γιουλ, ο Πάμπλο Λάσο του έχει δώσει ηγετικό ρόλο στην –πιθανότατα- τελευταία χρονιά του νεαρού στην Ευρώπη και τη Ρεάλ.

Νάντο Ντε Κολό (ΤΣΣΚΑ Μόσχας)

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πέρασε πιο δύσκολα απ’ ότι φανερώνει το τελικό σκορ (76-92) από την έδρα της Μπάμπεργκ, με τον Νάντο Ντε Κολό να κάνει πάλι τα… μαγικά του απέναντι στην ομάδα του Νίκου Ζήση. Ο Γάλλος σταρ ήταν καθοριστικός για τους «Ρώσους», αναλαμβάνοντας όλες τις επιθέσεις την ώρα που η μπάλα… «έκαιγε».

Αλεξέι Σβεντ (Χίμκι)

Ο Ρώσος killer της Χίμκι, έκανε ρεκόρ καριέρας με τους 29 πόντους εναντίον της Αρμάνι Μιλάνο, βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του να πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη απέναντι στην ομάδα του Σιμόνε Πιανιτζιάνι. Βέβαια, ήταν εξαιρετικός και δημιουργικά αφού συνέβαλλε στην καλή κυκλοφορία της μπάλας, κάνοντας «μάγκες» ουκ ολίγες φορές τους συμπαίχτες του.

Τζέιμς Φελντέιν (Ερυθρός Αστέρας)

Ο πάλαι ποτέ γκαρντ του Παναθηναϊκού, Τζέιμς Φελντέιν, ήταν εκκωφαντικός απέναντι στην Εφές, με την ομάδα του Αλιμπίγεβιτς να παίρνει μια πολύ μεγάλη νίκη εναντίον της «τραγικής» Εφές Αναντολού. Σκόραρε 29 πόντους, όντας το βασικό γρανάζι στη «μηχανή» του Ερυθρού Αστέρα, βοηθώντας την ομάδα του στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει στη φετινή Ευρωλίγκα.

Γιώργος Πρίντεζης (Ολυμπιακός)

Ο Έλληνας φόργουορντ του Ολυμπιακού, ήταν καθοριστικός για τη μεγάλη νίκη των Πειραιωτών, ενάντια στη Ρεάλ Μαδρίτης. Μπορεί να έχασε δυο κρίσιμες βολές στο τέλος, αλλά οι 21 πόντου ήταν καθοριστικοί ώστε η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να οδηγήσει τον αγώνα στη παράταση και – εν τέλει – να πάρει τη νίκη, κρατώντας τον Ολυμπιακό ψηλά στη βαθμολογία.

Επικοινωνία: www.facebook.com/panpanagio

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Πάνος Παναγιωτόπουλος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…