Κεντρική Ελλάδα Ερμιονίδα: “Απαραίτητη η παρουσία γιατρού στα γήπεδα”

Ερμιονίδα: “Απαραίτητη η παρουσία γιατρού στα γήπεδα”

Κορασίδες

Οι σοβαροί τραυματισμοί δύο παικτών στιγμάτισαν το παιχνίδι του Ποσειδώνα Λουτρακίου με την Ερμιονίδα για την Α1 ΕΣΚΑΚ. Οι τραυματισμοί είναι φυσικοί στον αθλητισμό, αλλά το πρόβλημα ήταν ότι στο γήπεδο δεν είχε γιατρό. Η Ερμιονίδα με ανακοίνωση της εξέφρασε τον προβληματισμό της.

Αναλυτικά:

“Η διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Ερμιονίδας θέλουν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς τον Α.Ο. Κρανιδίου για τις ευχές του για τους 2 αθλητές μας. Με τη σειρά μας να μεταφέρουμε τις ευχές μας στον αθλητή Άγγελο Κωνσταντόπουλο που επίσης τραυματίστηκε (κάταγμα στον καρπό) στον ίδιο αγώνα.

Θα θέλαμε να τονίσουμε το γεγονός αλλά και να προβληματίσουμε τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για τη διοργάνωση και διεξαγωγή των τοπικών πρωταθλημάτων, πως επειδή οι περισσότεροι που αγωνίζονται σε αυτά δεν είναι επαγγελματίες αθλητές, δεν σημαίνει ότι δεν απαιτείται να έχουν έστω και την ελάχιστη ασφάλεια που παρέχει η παρουσία ενός ιατρού στο γήπεδο.

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί να ξαναφέρουμε το θέμα της μη υποχρεωτικής παρουσίας ιατρού για την τέλεση οποιουδήποτε αθλητικού γεγονότος στην επιφάνεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…