Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Εκτός ο Γκος

Εκτός ο Γκος

goss

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για την αναμέτρηση του Champions League απέναντι στην Βέντσπιλς και ο Φιλ Γκος παρέμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους, όμως θα δώσει κανονικά το παρών στον αγώνα της ομάδας του.

Ο τεχνικός του “δικεφάλου του βορρά” βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του πλην του 34χρονου γκαρντ, που όμως θα ενισχύσει την ομάδα του στην πρώτη του ευρωπαϊκή εμφάνιση με τα ασπρόμαυρα.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

“Χωρίς τον Phil Goss, ολοκληρώθηκε και το σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ, ενόψει του αγώνα με την Ventspils, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017 στις 19:30 στο PAOK Sports Arena, για την 7η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Ο Αμερικανός γκαρντ έμεινε για δεύτερη ημέρα εκτός προπόνησης για προληπτικούς λόγους, ωστόσο αναμένεται αύριο να είναι στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου για τον πολύ σημαντικό αγώνα με την Ventspils.

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας, το οποίο ξεκίνησε με ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής.

Στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ υπάρχει και πρωινή προπόνηση την Τρίτη (10:30) στο “Παλατάκι” “.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…