Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Έχετε μεγάλη πλάκα

Έχετε μεγάλη πλάκα

Θυμόσαστε το ανέκδοτο με τον Πάπα και τον τύπο δίπλα του, που ρωτάνε αυτός δίπλα στον… Κώστα (βάλτε όποιο όνομα θέλετε) ποιος είναι; Ε, καλά λένε πως τα ανέκδοτα βγαίνουν από τη ζωή. Στην τελευταία ανακοίνωση του ΣΕΔΚΑ, αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Σύνδεσμος δεν δύναται να ανεχτεί προσωπικές παρεμβάσεις και απειλές μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, που αποσκοπούν στην αυτοπροβολή και διατάραξη της εύρυθμης λειτουργίας του».

Είναι σαφές ότι το… τάχα μου Διοικητικό Συμβούλιο στρέφεται κατά του Σπύρου Γκόντα. Και τον κατηγορούν πως αποσκοπεί στην αυτοπροβολή!!! Ποιοι; Ο Στέφανος Παπαθανασίου, ο Κωνσταντίνος Τεφτίκης, ο Γιώργος Πλιάκας, ο Γιώργος Θεολογίτης, ο Γιώργος Ορφανός κι ο Θεόδωρος Βιδάλης.

Αν εξαιρέσουμε τον τελευταίο, που είχε κάνει καριέρα ως διαιτητής, οι υπόλοιποι έχουν από κοινού σφυρίξει όσα παιχνίδια έχει διευθύνει σε μια εβδομάδα ο Γκόντας. Το μακρύτερο ταξίδι που έκαναν πρέπει να ήταν στην Κατερίνη, όταν έπαιζε ο Πιερικός Αρχέλαος.

Δηλαδή, ο Γκόντας έχει ανάγκη να κάνει παρέμβαση απέναντι στον Παπαθανασίου για να προβληθεί; Ρε παιδιά, μεταξύ μας τώρα, τα διαβάζετε αυτά που γράφετε; Σοβαροί να είμαστε (είσαστε)…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Η διαφορετική συνέντευξη του Δημήτρη Διαμαντίδη! (vid)

O Δημήτρης Διαμαντίδης σε όλη την μπασκετική του καριέρα ήταν από τους παίκτες που πολύ δύ…