Κεντρική Basket League Basket League: Οι κορυφαίοι της 8ης αγωνιστικής

Basket League: Οι κορυφαίοι της 8ης αγωνιστικής

moody

Άλλη μια αγωνιστική ολοκληρώθηκε για τη Stoiximan.gr Basket League, και το ebasket.gr σας παρουσιάζει τους κορυφαίους της 8ης στροφής του πρωταθλήματος.

Στέφαν Μούντι (Ρέθυμνο Cretan Kings)

O Αμερικανός γκαρντ του Ρεθύμνου, ήταν για ακόμη μια φορά επιβλητικός απέναντι στον Προμηθέα, βοηθώντας την ομάδα του να πάρει μια δύσκολη νίκη με 82-78. Ο Μούντι ήταν το επιθετικό υπερ-όπλο των Κρητικών, αφού σχεδόν όλες οι επιθέσεις της ομάδας του, περνούσαν από τα χέρια του.

Tζαχί Κάρσον (Κόροιβος Αμαλιάδας)

Ο 25χρονος γκαρντ του Κόροιβου Αμαλιάδας, ήταν άκρως εντυπωσιακός στον ΠΑΟΚ. Σκόραρε συνολικά τους 38 από τους 87 πόντους που πέτυχε η ομάδα του, όντας το πρώτο «βιολί» του Ντίνου Καλαμπάκου. Ήταν ο κύριος εκφραστής επιθέσεων, ενώ τα πήγε εξίσου καλά αμυντικά. Άσκησε μεγάλη πίεση στη μπάλα και έκλεισε πολλούς χώρους προς το καλάθι.

Φιλ Γκος (ΠΑΟΚ)

Ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ ήταν καθοριστικός για τη νίκη των Θεσσαλονικιών επί του Κοροίβου. Σκόραρε 25 πόντους με 4/6 τρίποντα, ενώ ήταν εντυπωσιακή η ενέργεια του στην άμυνα. Αναμφίβολα, πρόκειται για έναν παίχτη ο οποίος μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις στον ΠΑΟΚ και το απέδειξε για ακόμη μια φορά.

Μάνι Χάρις (ΑΕΚ)

Πρόκειται για ένα από τα βασικά γρανάζια στη κιτρινόμαυρη «μηχανή». Ο Αμερικανός είναι ένα από τους πιο βασικούς – σε θέμα απόδοσης – παίχτες της ΑΕΚ. Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ήταν εξαιρετικός και στις δυο πλευρές του παρκέ. Επιθετικά, ήταν ο κύριος εκτελεστής για την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα, πετυχαίνοντας 15 πόντους. Αμυντικά, ήταν εξίσου καλός, μποκάροντας όλα τα αμυντικά ριμπάουντ.

Νικ Καλάθης (Παναθηναϊκός Superfoods)

Για άλλη μια φορά, ο ηγέτης των «πράσινων» ήταν καθοριστικός απέναντι στον Άρη, αφού ήταν ο καθοδηγητής για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ. Εξαιρετικός επιθετικά, οργάνωσε άψογα την ομάδα του και σκόραρε όποτε χρειάστηκε. Αμυντικά, συνέχισε στο ίδιο υψηλό τέμπο, κάνοντας δύσκολο το κατέβασμα της μπάλας από τους περιφερειακούς του Άρη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Πάνος Παναγιωτόπουλος
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…