Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Basket League: Οι κορυφαίοι της 7ης αγωνιστικής

Basket League: Οι κορυφαίοι της 7ης αγωνιστικής

basket league

Άλλη μια αγωνιστική έλαβε τέλος, με τον Παναθηναϊκό να συνεχίζει απτόητος στη κορυφή και με το Λαύριο να παίρνει μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ.  Ο Προμηθέας διέλυσε τον Άρη, ενώ η Κύμη πήρε το ντέρμπι της ουράς με τον Πανιώνιο. Το ebasket.gr ξεχωρίζει τους καλύτερους της 7ης στροφής της Basket League και σας τους παρουσιάζει.

1) Γιάνις Στρέλνιεκς (Ολυμπιακός)

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς δικαιώνει αγώνα με τον αγώνα τον Γιάννη Σφαιρόπουλο που τον ενέταξε στο ρόστερ των “ερυθρολεύκων”. Για ακόμη μια φορά, ήταν ο πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στην εντός έδρας νίκη των Πειραιωτών απέναντι στην Κόροιβο, σουτάροντας με πολύ μεγάλα ποσοστά ευστοχίας. Ο Λετονός μπόμπερ, μέτρησε 19 πόντους, με 4/5 τρίποντα, 1/1 δίποντο, 5/5 βολές, ενώ τα πήγε εξαιρετικά και στο δημιουργικό κομμάτι, μοιράζοντας 7 ασίστ.

Θάντους Μακ Φάντεν (Κύμη)

Ο πρώην γκαρντ του ΠΑΟΚ, Θάντους Μακ Φάντεν, πραγματοποίησε… ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ εμφάνιση απέναντι στο Πανιώνιο, βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του να πανηγυρίσει μια πολύ μεγάλη νίκη στη Πλατεία. Ο Αμερικανός φόρτωσε το καλάθι των ‘’κυανέρυθρων’’ με 35 πόντους, όντας απίστευτος επιθετικά και ικανοποιητικός αμυντικά, αφού έκλεισε όποιο κενό είχε δημιουργηθεί στη περιφέρεια. Αναμφίβολα, η ομάδα της Κύμης, πρόσθεσε στο οπλοστάσιο της έναν απίστευτο σκόρερ που θα τη βοηθήσει ενόψει συνέχειας.

Κάμερον Τζόουνς (Κύμη)

Ο συμπαίχτης του Μακ Φάντεν στη Κύμη, Κάμερον Τζόουνς ήταν και αυτός από τους διακριθέντες στο ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο Τζόουνς ήταν άξιος συμπαραστάτης του Μακ Φάντεν, αφού σημείωσε 28 πόντους. Βοήθησε επίσης και στην άμυνα, μαζεύοντας 8 ριμπάουντ ενώ είχε και ενεργό ρόλο δημιουργικά, ‘’σερβίροντας’’ 4 ασίστ.

ΜαΚένζι Μουρ (Λαύριο)

Η μεγάλη νίκη του Λαυρίου επί της ΑΕΚ, σημαδεύτηκε από ακόμα μία μεγάλη εμφάνιση του ΜαΚένζι Μουρ. Ο Αμερικανός γκαρντ του Λαυρίου ήταν τρομερός επιθετικά και το επιθετικό του ξέσπασμα στην εκκίνηση της τρίτης περιόδου, ήταν καταδικαστικό για την ΑΕΚ. Εκτός από το σκοράρισμα (20 πόντοι), ήταν τρομερός και αμυντικά, αφού μάζεψε 8 ριμπάουντ κι είχε 4 κλεψίματα, ενώ μοίρασε και 4 ασίστ.

Σακ Γκουντγουίν (Ρέθυμνο)

Ο Αμερικανός σέντερ του Ρεθύμνου, ήταν εκπληκτικός απέναντι στον ΓΣΛ Φάρο. Επιθετικά, βοήθησε με τους 26 πόντους του, δίνοντας λύσεις στα πολλά κενά διαστήματα των Κρητικών, ενώ έστησε ένα μικρό πάρτι κάτω από τα καλάθια, μαζεύοντας 10 ριμπάουντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Πάνος Παναγιωτόπουλος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…