Κεντρική NBA Αναλυτικά τα ρεκόρ του ακαταμάχητου Ρόντο! (vid+pics)
NBA

Αναλυτικά τα ρεκόρ του ακαταμάχητου Ρόντο! (vid+pics)

rajon rondo pelicans

Ο Ραζόν Ρόντο δεν έπαψε ποτέ να είναι ένας εκ των κορυφαίων πασέρ του πλανήτη, παρά το γεγονός ότι δεν βρίσκεται πια στο prime της καριέρας του. Ο πανούργος πλέι-μέικερ των Πέλικανς αποφάσισε, όμως, να ξεπεράσει κάθε προσδοκία στο παιχνίδι εναντίον των Νετς, μοιράζοντας πάμπολλες πάσες-“δώρα” στους συμπαίκτες του, όντας απόλυτα εναρμονισμένος με το κλίμα των ημερών!

Συγκεκριμένα, ο Ρόντο τελείωσε την αναμέτρηση, έχοντας 2 πόντους, 7 ριμπάουντ και 25 ασίστ σε 30 λεπτά συμμετοχής, γράφοντας ιστορία με τον πιο αλτρουιστικό τρόπο!

Η εν λόγω επίδοση είναι η κορυφαία των τελευταίων 21 ετών, με τον Τζέισον Κιντ να είναι ο τελευταίος που κατόρθωσε να μοιράσει τουλάχιστον 25 ασίστ, τον Φεβρουάριο του 1996. Αυτό είναι, φυσικά, μόνο ένα από τα ρεκόρ της ακαταμάχητης επίδοσης του Ρόντο.

Αναλυτικά τα ρεκόρ της εμφάνισης του Ρόντο (25 ασίστ)

  • Η μεγαλύτερη συγκομιδή ασίστ από έναν παίκτη σε ένα ματς στην ιστορία των Πέλικανς
  • Ο μόνος εν ενεργεία παίκτης με +25 ασίστ σε ένα ματς
  • Τα 30 λεπτά που αγωνίστηκε είναι τα λιγότερα, όσον αφορά τους παίκτες που κατόρθωσαν να μοιράσουν +25 ασίστ σε ένα παιχνίδι
  • Μόλις ο 7ος παίκτης στην ιστορία του NBA με +25 ασίστ σε ένα ματς (Σκοτ Σκάιλς, Τζον Στόκτον, Τζέισον Κιντ, Κέβιν Τζόνσον, Νέιτ ΜακΜίλαν, Αϊζέια Τόμας).
  • Ο γηραιότερος παίκτης που μοιράζει +25 ασίστ σε ένα ματς (31 ετών, 308 ημερών)

Οι Πέλικανς επικράτησαν των Νετς με 128-113, με τον Ρόντο να μοιράζει τις 25 από τις 40 ασίστ της ομάδας του και να “φτιάχνει” σε πολλαπλές περιστάσεις τους συμπαίκτες του. Οι Άντονι Ντέιβις (33 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 6 τάπες) και ΝτεΜάρκους Κάζινς (27 πόντοι, 14 ριμπάουντ, 5 ασίστ) ήταν οι πιο ωφελημένοι συνοδοιπόροι του ενώ οι περιφερειακές δυνάμεις (Τζρου Χόλιντεϊ, Ίτουαν Μουρ) δεν πήγαν πίσω, ξεπερνώντας αμφότερες το φράγμα των 20 πόντων.

Τα highlights του Ρόντο

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…