Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Αυτός είναι… άθλος

Αυτός είναι… άθλος

ref oaka

Ο ΣΕΔΚΑ με μια τάχα μου διοίκηση, που από ευθιξία ΔΕΝ έπρεπε να παίρνει καθοριστικές αποφάσεις, ΔΙΩΧΝΕΙ τα νέα παιδιά από τη διαιτησία! Και το κάνει άκομψα, καθώς ζήτησε από τον καθένα διαιτητή (ανεξαρτήτου εισοδήματος και ηλικίας) να καταβάλλει 100 ευρώ μέχρι το τέλος του χρόνου. Γιατί;

Τα μισά από αυτά πάνε για την αγορά δύο εμφανίσεων και τα άλλα μισά ως ετήσια συνδρομή. Με μια πρώτη ματιά δεν είναι παράλογο, αλλά όσοι γνωρίζουν αντιλαμβάνονται πως πρόκειται για αθλιότητα. Εξηγούμαστε:

Υπήρχε προσφορά της εταιρίας «Athlos», που είχε απορριφθεί το καλοκαίρι, επειδή τα μέλη του τότε Δ.Σ. (του εκλεγμένου) θεώρησαν πως είναι ακριβή σε σχέση με την ποιότητα. Η προσφορά ήταν 15 ευρώ η πρώτη μπλούζα, ΔΩΡΕΑΝ η δεύτερη και 20 ευρώ το μπουφάν. Τώρα ζητάνε 50 ευρώ για δύο μπλούζες και μπουφάν απ’ όλους. Σαν να λέμε «καπέλο» 15 ευρώ, στην αρχική προσφορά. Γιατί;

Παρακάμπτουμε το ότι υπήρξε προσφορά από την ΟΔΚΕ για 700 μπλούζες δωρεάν με διαφήμιση, όταν τα μέλη του τότε Δ.Σ. (του εκλεγμένου) κινήθηκαν προς άλλη εταιρία αθλητικών ρούχων. Αφού πρώτα έριξαν το… τυράκι, μετά χάθηκαν (οι φέροντες τα δώρα) μαζί με τις 700 δωρεάν μπλούζες.

Αλήθεια, ένα παιδί από αυτά που… ξεχνάνε να ορίσουν, το οποίο παίζει 2-3 παιχνίδια τον μήνα, γιατί πρέπει να δώσει 50 ευρώ για δύο εμφανίσεις; Δεν φτάνει η μία; Και γιατί αυξήθηκε τόσο πολύ η τιμή της; Ας απαντήσουν τα μέλη του νέου Δ.Σ. (του μη εκλεγμένου).

Όσο για τα άλλα 50 ευρώ (ετήσια συνδρομή), παρατηρείται σημαντική αύξηση σε σχέση με τα 30 ευρώ που ήταν μέχρι πρότινος. Είχε συζητηθεί να πάει στα 40 ευρώ, για να φτιαχτεί ταμείο αλληλοβοήθειας για τα μέλη του ΣΕΔΚΑ. Τώρα δεν έγινε λόγος για το ταμείο, αλλά και πάλι υπάρχει ένα καπέλο της τάξης των 10 ευρώ.

Ποιο νέο παιδί μπορεί χωρίς να… πονέσει, να βγάλει 100 ευρώ από την τσέπη του, επειδή τόσα αποφάσισαν οι προύχοντες; Για ποιον λόγο; Μήπως να υποχρεωθούν οι διαιτητές να πουν και τα κάλαντα και να δώσουν τις εισπράξεις στον ΣΕΔΚΑ;

Κύριοι σοβαρευτείτε, γιατί η πλάκα έχει και όρια

Υ.Γ.: Η φωτογραφία είναι για να θυμίσει την εποχή του Ηλία Καφφέ, τότε που οι διαιτητές είχαν διαφήμιση και… κάποιον να βάζει πλάτη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…