Κεντρική Basket League ΑΕΚ ΑΕΚ… ικανή για όλα!

ΑΕΚ… ικανή για όλα!

1815618

Η αντικατάσταση του Σωτήρη Μανωλόπουλου, φαίνεται πως είχε ευεργετική επίδραση στους παίχτες της ΑΕΚ και η ομάδα η έλευση του Ντράγκαν Σάκοτα της έδωσε άλλη πνοή. Η συσπειρωμένη ΑΕΚ κατάφερε να «λυγίσει» τον Ολυμπιακό (66-62) στο κλειστό “Νίκος Γκάλης” και να πάρει άλλη μια μεγάλη νίκη, τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά.

Η νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού, ήταν η δεύτερη μετά τη μεγάλη νίκη με τον Παναθηναϊκό. Με τους «κιτρινόμαυρους» να δείχνουν πως πλέον έχουν επιστρέψει για τα καλά. Φυσικά, καθοριστικό ρόλο έπαιξε η έλευση του Ντράγκαν Σάκοτα που έδωσε άλλον αέρα στους παίχτες της «Ένωσης». Χαρακτηριστικό παράδειγμα, πως οι «κίτρινοι» παίχτες ήταν πιο ελεύθεροι στο παιχνίδι τους. Το coachάρισμα του Σάκοτα ήταν σεμιναριακό που εκμεταλλεύτηκε πλήρως την απουσία των Μιλουντίνοφ και Πρίντεζη από πλευράς Ολυμπιακού.

Φυσικά, τέτοιες νίκες είναι αναγκαίες να γίνονται καθώς δίνουν περισσότερο ενδιαφέρον στο πλέον μονότονο και πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων, Stoiximan.gr Basket League. Ελπίζουμε πως στο μέλλον θα υπάρξουν και άλλες ομάδες που θα μοιάζουν ικανές να προκαλέσουν πολλές «ζημιές».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Πάνος Παναγιωτόπουλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…