Κεντρική NBA Βίοι… αντίθετοι για Ντόρσεϊ και Παπαγιάννη
NBA

Βίοι… αντίθετοι για Ντόρσεϊ και Παπαγιάννη

Dorsey Papagiannis

Έπειτα από μια σύντομη παρουσία 2 αγώνων στη G-League, ο Γιώργος Παπαγιάννης επιστρέφει στο ρόστερ των Σακραμέντο Κινγκς για το επικείμενο road-trip των “βασιλιάδων” στην Ανατολική Περιφέρεια. Από την άλλη, οι Ατλάντα Χοκς “υποβίβασαν” τον Τάιλερ Ντόρσεϊ στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα, σύμφωνα με το peachtree hoops.

Συγκεκριμένα, ο Ελληνοαμερικανός άσος, ο οποίος έχει 1.7 πόντους, 0.5 ριμπάουντ και 0.3 ασίστ ανά αγώνα σε συνολικά 34 λεπτά συμμετοχής θα φορέσει τη φανέλα των Μπέιχοκς, όπου θα έχει την ευκαιρία να απολαμβάνει εκτεταμένο χρόνο συμμετοχής και να αναπτύξει τις ικανότητές του.

Το θετικό στην περίπτωση αυτή είναι ότι οι Χοκς ασχολούνται εκτεταμένα με το ρόστερ της αναπτυξιακής τους ομάδας, αν κρίνει κανείς από την προώθηση του ΝτιΆντρε Μπέμπρι αλλά και του Τόριαν Πρινς την περασμένη σεζόν.

Όσον αφορά τον Παπαγιάννη, ο Έλληνας σέντερ είχε 15 πόντους, 10 ριμπάουντ και 2 τάπες ανά αγώνα σε 2 ματς με τους Ρίνο Μπίγκχορνς, προτού τον εντάξουν εκ νέου οι Κινγκς στο ρόστερ τους. Με την ομάδα του Σακραμέντο, ο “Big Papa” έχει αγωνιστεί μόλις σε 2 ματς, έχοντας πολύ περιορισμένο χρόνο συμμετοχής.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…