Κεντρική NBA Το twitter των Κινγκς… αυτοσαρκάζεται! (pics)
NBA

Το twitter των Κινγκς… αυτοσαρκάζεται! (pics)

Οι Σακραμέντο Κινγκς υπέφεραν μέσα στην Ατλάντα, χάνοντας από τους Χοκς με 126-80, χαρίζοντας στα “γεράκια” την πιο ευρεία νίκη στην ιστορία τους. Παρ’όλα αυτά, η ατμόσφαιρα στον λογαριασμό των “βασιλιάδων” στο Twitter μπορεί να χαρακτηριστεί περισσότερο ως χιουμοριστική!

Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι του λογαριασμού έχουν συνεχώς διάθεση για πλάκα κι αυτοσαρκασμό, σατιρίζοντας τα… κατορθώματα της ομάδας του, η οποία θα τερματίσει σε μια από τις τελευταίες θέσεις της Δυτικής Περιφέρειας, στο πλαίσιο της “ανοικοδόμησης” που πραγματοποιεί.

Το “πάρτι” ξεκίνησε από νωρίς και συγκεκριμένα από τη 2η περίοδο, όταν οι Χοκς άρχισαν να παίρνουν ισχυρό “κεφάλι” στο σκορ. Τότε, το μήνυμα του λογαριασμού των Κινγκς ήταν το εξής: “Εμείς σουτάρουμε με 25% ποσοστό ευστοχίας κι οι Χοκς με 75%. Οπότε, και οι δύο μαζί σουτάρουμε με 100%!”

Στο ημίχρονο, το σκορ ήταν 64-35 υπέρ των Χοκς. Οι Κινγκς, όμως, επέλεξαν να αντικαταστήσουν τη δική τους συγκομιδή πόντων με μια… λυπημένη φατσούλα!

Στο τέλος της 3ης περιόδου, τα πράγματα ήταν ακόμη χειρότερα: 92-61 το σκορ και το Σακραμέντο αντικατέστησε τους πόντους των Χοκς, γράφοντας απλά τη φράση “πάρα πολύ” ενώ, στο αντίστοιχο των Κινγκς αρκέστηκαν σε ένα επιφώνημα δέους.

Παρότι το ματς είχε μετατραπεί σε προπόνηση, όμως, οι Χοκς δεν σταματούσαν. Η διαφορά αυξανόταν συνεχώς στην 4η περίοδο, με το Twitter των Κινγκς να αφήνει μήνυμα απελπισίας: “Ατλάντα Χοκς, νομίζαμε ότι είμαστε φίλοι!“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA-Παραμένει στους Χοκς ο Κλιντ Κάπελα

Ευχαριστημένοι φαίνεται να έμειναν οι ιθύνοντες των Ατλάντα Χοκς από την πρώτη σεζόν του Κ…