Κεντρική Γ' Εθνική Τίμησε τον Μίχο η Ένωση Ιλίου (vid)

Τίμησε τον Μίχο η Ένωση Ιλίου (vid)

vasilis mixos enosi iliou vraveusi

Ο Βασίλης Μίχος επέστρεψε στην έδρα της Ένωσης Ιλίου ως αντίπαλος. Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής, που αγωνίζεται αυτήν τη στιγμή στον Κεραυνό Αιγίου, ήταν παλιότερα στους γηπεδούχους, ενώ πανηγύρισε μαζί τους την άνοδο στη Β΄Εθνική. Η Ένωση Ιλίου δεν ξέχασε τη συνεισφορά του και τον βράβευσε πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Ιλίου:

“Πριν την έναρξη της αναμέτρησης το Δ.Σ. της Ένωσης Ιλίου τίμησε τον αθλητή του Κεραυνού Αιγίου, Βασίλη Μίχο, για την προσφορά του στον σύλλογο μας, καθώς πέτυχε την άνοδο στην Β΄Εθνική μαζί του τη σεζόν 2014-2015, αλλά και το ήθος του εντός και εκτός παρκέ, ενώ του ευχόμαστε όλοι μας κάθε ευτυχία στη ζωή του”.

Ο παίκτης δήλωσε για τη βράβευση του: “Ευχαριστώ την Ένωση Ιλίου, την διοίκηση της ομάδας και τον πρόεδρο Γιώργο Λιώση για την μεγάλη τιμή που μου έκαναν με τη βράβευση τους. Αισθάνθηκα σαν να γύρισα σπίτι μου. Έζησα μεγάλες στιγμές με την ομάδα, με αποκορύφωμα την άνοδο στην Β’ Εθνική. Η Ένωση Ιλίου είναι μια οικογένεια, η οποία εκπέμπει υγεία εντός και εκτός παρκέ. Ήμουν τυχερός στην καριέρα μου που πέρασα από αυτό το μεγάλο σύλλογο που θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Εύχομαι καλή μπασκετική σεζόν με υγεία στην ομάδα της Ένωσης Ιλίου και πάντα επιτυχίες γιατί το αξίζουν πραγματικά”.

Δείτε το βίντεο με τη βράβευση του:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…