Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Θέλει το 2/2 κόντρα στην Μ. Βρετανία

Θέλει το 2/2 κόντρα στην Μ. Βρετανία

ethniki gunaikwn 3

Την τελευταία της προπόνηση πριν από την δεύτερη αναμέτρηση, για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2019, απέναντι στην Μεγάλη Βρετανία  (17.00, ΕΡΤ2) πραγματοποίησε η Εθνική Γυναικών και είναι πανέτοιμη για τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Οι παίκτριες του Κώστα Κεραμιδά προπονήθηκαν στο γήπεδο της Λευκόβρυσης στην Κοζάνη και δούλεψαν περισσότερο θέματα τακτικής φύσεως, για την αντιμετώπιση των Βρετανίδων. Ο συγκεκριμένος αγώνας έχει μεγαλύτερο δείκτη δυσκολίας σε σχέση με αυτόν απέναντι στην Πορτογαλία, αφού οι φιλοξενούμενες έχουν αποδείξει πως είναι μία αρκετά μαχητική ομάδα.

Λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του προγράμματος, η συνεργάτιδα του ομοσπονδιακού τεχνικού, Ελένη Καφαντάρη, ανέφερε: “Η Μεγάλη Βρετανία στηρίζεται πάρα πολύ στις ψηλές της παίκτριες και παίζει στο ποστ απ παιχνίδι σύμφωνα με όσα έχουμε δει. Αυτό εμείς θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε και έχουμε κάνει την τακτική μας πάνω στον συγκεκριμένο τομέα. Νομίζω ότι είμαστε σε έναν καλό δρόμο και έχουμε δουλέψει πολύ. Η Μεγάλη Βρετανία κουράστηκε πολύ στο παιχνίδι με το Ισραήλ, υπήρχε και η παράταση και μπήκαν πολλά τρίποντα και από τις δύο ομάδες. Προτιμά να παίζει ένας εναντίον ενός, ελεύθερο παιχνίδι περισσότερο και πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό. Πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή. Να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό και να βγάλουμε ενέργεια στην άμυνα. Πάντα η άμυνα μας κρατούσε και αν είμαστε εκεί δυνατές μπορούμε να τα καταφέρουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων

Η ΕΟΚ έκανε γνωστούς τους παίκτες, που κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων Διήμερο προπονητικού χα…